Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comisia Europeana propune modernizarea Organizatiei Mondiale a Comertului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana propune modernizarea Organizatiei Mondiale a Comertului

Comisia Europeana a prezentat, ieri, un prim set de idei privind Organizatia Mondiala a Comertului OMC), menite sa modernizeze Organizatia si sa confere normelor comerciale internationale capacitatea de a face fata provocarilor economiei globale, se arata intr-un comunicat al Exe-cutivului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana propune o crestere de peste 10% a fondurilor pentru Romania in perioada 2021-2027

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a spus, sambata, la Alba Iulia, ca in propunerea Comisiei pentru perioada 2021-2027 se afla o crestere de peste 10% pentru Romania, fata de.

Comisia Europeana a deschis o investigatie privind un posibil cartel intre BMW, Daimler si Volkswagen. Conventia ar fi legata de controlul al emisiilor

Comisia Europeana a demarat oficial o investigatie pentru a stabili daca producatorii auto germani BMW, Daimler si Volkswagen au avut o intelegere secreta pentru a evita concurenta in dezvoltarea sistemelor de control al emisiilor.

Comisia Europeana: Grecia trebuie sa taie pensiile

Grecia trebuie sa-si indeplineasca promisiunile facute creditorilor sai internationali in schimbul pachetului de asistenta financiara, a afirmat, vineri, un oficial de la Comisia Europeana CE), intrebat fiind daca Atena este libera sa renunte la planificata reducere a pensiilor din 2019, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )