Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana propune reutilizarea apei uzate pentru irigarea agricola

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana propune reutilizarea apei uzate pentru irigarea agricola

Comisia Europeana a propus noi norme pentru stimularea si facilitarea reutilizarii apei in UE pentru irigarea agricola. Noile norme vor ajuta fermierii sa utilizeze cat mai bine apele uzate nealimentare, reducand deficitul de apa si protejand in acelasi timp mediul si consumatorii. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana propune interzicerea materialelor plastice de unica folosinta

Comisia Europeana propune interzicerea materialelor plastice de unica folosinta pentru a contribui la protejarea vietii marine, relateaza Mediafax citand BBC.

Comisia Europeana da o noua palma PSD-ALDE: Transpunerea directivei prezumtiei de nevinovatie nu contrazice lupta anticoruptie

Comisia Europeana vine cu precizari dupa ce a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, de data aceasta pentru nerespectarea Directivei privind prezumtia de nevinovatie. Un purtator de.

Procedura de infringementdeclansata de Comisia Europeana impotriva Romaniei pentru ca nu a implementat Directiva privind prezumtia de nevinovatie

Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale, care trebuia sa fie implementata pana in luna aprilie 2018.

Comisia Europeana investigheaza importurile de otel din China

Comisia Europeana CE) a lansat o investigatie privind importurile de table din otel laminate la cald din China, pentru a determina daca sunt vandute la pret de dumping in Europa, transmite Reuters, conform Agerpres.

Reactia BNR dupa ce Comisia Europeana si BCE au solicitat schimbarea statutului

BNR reactioneaza dupa ce Comisia Europeana CE) si Banca Centrala Europeana BCE) ar fi cerut modificarea statutului Bancii Nationale in proportie de 90%, astfel incat sa fie intarita independenta.

Comisia Europeana si BCE cer Guvernului sa nu mai intervina in politica BNR

In urma atacurilor furibunde ale politicienilor asupra BNR - acuzata ca prin declaratiile sale a generat cresterea inflatiei Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana au cerut modificarea statutului BNR astfel incat sa fie intarita politica monetara fata de interventia politicului, a precizat senatorul PNL Florin Citu.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei

Tudorel Toader a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a.

Comisia Europeana intervine in SCANDALUL Pilonului II de pensii. Ce spun oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana dezminte informatiile potrivit carora Guvernul Romaniei ar fi informat deja oficialii de la Bruxelles despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii. Pana acum nu am fost.

Comisia Europeana deschide procedura de infringement impotriva Romaniei! Acuzatii EXTREM DE GRAVE

Comisia Europeana a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei. De aceasta data este vorba despre nerespectarea Directivei 343/2016 privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de.

Citu: PSD minte, a informat Comisia Europeana ca suspenda contributiile la pilonul II de pensii

Senatorul PNL Florin Citu a facut public un document atribuit Comisiei Europene, in care se arata ca Guvernul ar fi informat Comisia Europeana inca de la inceputul lunii aprilie despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )