Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru ucrainenii care efectueaza calatorii in UE mai scurte de 90 de zile

B1 B1,
Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru ucrainenii care efectueaza calatorii in UE mai scurte de 90 de zile

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru cetatenii Ucrainei care efectueaza calatorii mai scurte de 90 de zile. Astazi, respectam angajamentul nostru de a propune calatorii fara vize. continuă pe B1

Comisia Europeana propune eliminarea vizelor pentru cetatenii Ucrainei

Comisia Europeana a propus, miercuri, eliminarea vizelor pentru cetatenii Ucrainei, dupa ce aceasta tara a reusit sa puna in aplicare reforme dificile si de mare anvergura in materie de probleme interne si a statului de drept, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Astazi, respectam angajamentul nostru de a propune calatorii fara vize si de scurta durata cetatenilor ucraineni, a declarat comisarul european pentru migratie, Dimitris Avramopoulos. Aceasta propunere se face in scopul facilitarii contactelor de la persoana la persoana si de a intari legaturile economice, sociale si culturale dintre UE si Ucraina, a argumentat el.

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru ucraineni

Comisia Europeana a propus Consiliului si Parlamentului UE eliminarea regimului de vize pentru cetatenii Ucrainei. Aceasta propunere vine dupa ce Comisia a dat, in decembrie 2015, o apreciere pozitiva, confirmand faptul ca Ucraina a indeplinit cu succes toate obiectivele de referinta in cadrul planului de actiuni privind regimul de vize, informeaza un comunicat publicat pe site-ul oficial al CE.

Vizele pentru turci ar putea fi ridicate: Comisia Europeana va anunta o decizie pe 4 mai

Anuntul cu privire la ridicarea vizelor pentru turci, pe fondul acordului dintre Uniunea Europeana si Turcia, va fi facut de Comisia Europeana pe data de 4 mai, potrivit hotnews. ro. Pentru ca cetatenii turci.

Comisia Europeana scade tarifele in roaming

La 30 aprilie 2016 intra in vigoare ultima etapa intermediara reglementata de Comisia Europeana, inainte de eliminarea completa a tarifelor de roaming in interiorul Uniunii Europene de la 15 iunie 2017, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Lovitura grea pentru Google! Comisia Europeana propune o amenda colosala pentru gigantul american

In cazul in care vi se pare ca va loviti zilnic de serviciile Google pe toate gadgeturile voastre, sa stiti ca nu sunteti singuri, iar Comisia Europeana vrea sa schimbe acest lucru, informeaza.

Comisia Europeana acuza Google ca se foloseste de puterea sa pentru a zdrobi competitia in cadrul aplicatiilor de mobil

Acuzatii la adresa Google lansate de Comisia Europeana. Gigantul european este criticat pentru ca s-ar folosi de puterea sa pentru a influenta producatorii mondiali de smartphone-uri si pentru a zdrobi competitia.

Grecia primeste de la Comisia Europeana un ajutor de 700 milioane de euro pentru refugiati

Comisia Europeana CE) va acorda Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 milioane de euro pana in 2018 pentru a o ajuta sa faca fata crizei refugiatilor, informeaza Associated Press online.

Comisia Europeana este aproape sa adopte un nou mecanism de protectie a datelor europenilor stocate de companii in SUA

Uniunea Europeana si Statele Unite au stabilit la inceputul anului un nou cadru pentru fluxurile transatlantice de date denumit Privacy Shield, iar Comisia Europeana intentioneaza sa-l aprobe in luna iunie, urmand ca acesta sa intre.

Comisia Europeana va acorda Greciei un ajutor in valoare de 700 milioane de euro pentru refugiati

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca va acorda Greciei un ajutor umanitar in valoare de 700 milioane de euro pana in 2018 pentru a o ajuta sa faca fata crizei refugiatilor, informeaza Associated Press online, potrivit Mediafax.

Raport: Comisia Europeana nu este consecventa in aplicarea regulilor fiscale. Unele state sunt mai egale decat altele. Cum au fost iertate Franta si Italia

Comisia Europeana nu este consecventa in aplicarea reglementarilor in domeniul fiscal care cer statelor membre sa tinta bugetele sub control, potrivit unui raport al Curtii Europene pentru Audit, citat de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )