Libnet.ro
UNICEF

11:01

Comisia Europeana, reactie dupa OUG-urile pe Justitie: Vom cere explicatii Guvernului roman

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana, reactie dupa OUG-urile pe Justitie: Vom cere explicatii Guvernului roman

Comisia Europeana reactioneaza dupa cele doua ordonante de urgenta ale Guvernului Dancila care modifica legile Justitiei. Comisia Europeana urmareste cu multa preocupare ultimele evenimente din. continuă pe Antena3

Comisia Europeana urmareste cu mare ngrijorare modificarile facute de guvern prin OUG n justitie: Vom cere explicatii din partea Executivului romn

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare noile modificari operate de Guvern prin ordonanta de urgenta in domeniul justitiei, care par a fi in contradictie cu recomandarile din Mecanismul de Cooperare si Verificare al Bruxelles-ului, a declarat, miercuri, pentru Hotnews, un purtator de cuvant al executivului comunitar.

Comisia Europeana CRITICA DUR noua OUG pe Justitie: Vom solicita explicatii Guvernului Dancila

Comisia Europeana critica Ordonanta de Urgenta data de Guvernul Dancila, marti seara, pentru modificarea Legilor Justitiei. Christian Wigant, purtator de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru.

Comisia Europeana numeste campania anti-Bruxelles a Ungariei o teorie a conspiratiei ridicola

Comisia Europeana a condamnat o noua campanie a guvernului ungar drept stiri false si o teorie a conspiratiei ridicola, scrie Politico.

25 de ONG-uri acuza statul romn de complicitate la exploatare, dupa ce 26 de membri ai unei retele de trafic de minori au fost achitati / Acestea au sesizat Comisia Europeana

Un grup de 25 de ONG-uri acuza statul roman de complicitate la traficul de persoane si solicita Comisiei Europene sa faca Romania responsabila pentru obligatiile care ii revin in temeiul conventiilor internationale impotriva crimei organizate si a traficului de persoane, dupa ce, pe 12 februarie 2019, dupa aproximativ 9 ani de judecata, Tribunalul din Harghita a achitat 26 de persoane care ar fi condus o retea de trafic cu minori. in acest dosar, 1087 de copii au fost identificati ca fiind exploatati in afara Romaniei. Activistii subliniaza, in acest context, ca criminalitatea organizata castiga intrucat sistemul de justitie din Romania permite ca o retea de traficanti de persoane sa scape.

Van Cleemput, reactie dupa ce Halep a anuntat ca au incheiat colaborarea: Nu am armele necesare

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminica, dupa despartirea de jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ca nu are armele pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel ca de comun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )