Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia Europeana respinge cererea Frantei care spera in limitarea numarului de masini importate din Coreea de Sud

Hotnews Hotnews,
Comisia Europeana respinge cererea Frantei care spera in limitarea numarului de masini importate din Coreea de Sud

Comisia Europeana CE) a anuntat luni, 23 octombrie, ca refuza solicitarea Frantei care spera ca importurile de masini din Coreea de Sud vor fi puse sub supraveghere, astfel incat sa existe posibilitatea de a le limita ulterior. Autoritatile de la Paris s-au plans in repetate randuri ca Acordul de Liber Schimb UE-Coreea afecteaza piata auto interna, insa reprezentantii CE spun ca lucrurile nu sunt nici pe departe asa de grave, iar UE are de castigat de pe urma acestei intelegeri. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana respinge cererea Frantei de limitare a numarului de masini importate din Coreea de Sud

Comisia Europeana CE) a anuntat astazi ca refuza solicitarea Frantei care spera ca importurile de masini din Coreea de Sud vor fi puse sub supraveghere, astfel incat sa existe posibilitatea de a le limita ulterior, relateaza sursele de presa.

Comisia Europeana aproba taxa pe tranzactiile financiare in 11 state

Comisia Europeana a aprobat marti introducerea taxei pe tranzactiile financiare TTF) in 11 state membre ale Uniunii Europene, printre care Franta, Germania, Italia si Spania, ce ar putea aduce aproximativ 10 miliarde de euro anual, scrie AFP.

Taxa pe tranzactiile financiare, aprobata de Comisia Europeana pentru 10 state UE

Comisia Europeana a anuntat marti aprobarea instituirii taxei pe tranzactiile financiare in 10 tari din Uniunea Europeana, potrivit AFP. Statele europene care vor participa astfel la o cooperare.

Comisia Europeana va notifica joi Guvernul privind presuspendarea programelor Transporturi si Competitivitate - surse

Comisia Europeana va notifica Guvernul, joi, privind intrarea in procedura de presuspendare a programelor operationale pentru Tranporturi si Competitivitate Economica, au declarat pentru Mediafax surse europene convergente.

Comisia Europeana pregateste noi pre-suspendari

Comisia Europeana CE) pregateste noi pre-suspendari ale fondurilor europene pentru Programele Operationale Sectoriale POS) Transport si Competitivitate, o comunicare oficiala urmand sa fie facuta in perioada urmatoare de comisarul european pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, potrivit Mediafax.

Romania - amenintata de Comisia Europeana cu suspendarea banilor de la UE

Comisia Europeana va declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale POS) - Transport si Competitivitate - urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului.

Subiectele zilei: Romania, amenintata cu suspendarea banilor de la UE. Comisia Europeana BLOCHEAZA doua programe de 7 MILIARDE DE EURO; Cat de greu este pentru un director de banca sa deschida o covrigarie pe banii statului; Sosele proaste si scumpe. Doua

Desertul Oltenia: Sute de mii de hectare de campuri nisipoase. Peste 200. 000 de hectare de terenuri agricole din sudul si sud-vestul tarii au devenit nisipoase, din cauza defrisarilor masive, dar si a. Porno-doctorul Pruteanu deschide cutia Pandorei. Ce se ascunde in spatele afacerilor cu saloane de masaj. Doctorul-patron de bordel a fost prins pentru ca o biata somera, care se recalificase ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )