Libnet.ro
UNICEF

09:00

Comisia Europeana a respins proiectul de buget pe 2019 al Italiei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a respins proiectul de buget pe 2019 al Italiei

Comisia Europeana CE) a respins astazi proiectul de buget pe 2019 al Italiei, denuntand un derapaj fara precedent si o neconformitate grava cu normele UE. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a respins bugetul Italiei (surse)

Comisia Europeana a repsins marti proiectul de buget al Italiei pe 2019, o premiera in istoria UE, spune o sursa europeana citata de AFP.

Comisia Europeana a respins bugetul Italiei

Comisia Europeana a repsins marti proiectul de buget al Italiei pe 2019, o premiera in istoria UE, spune o sursa europeana citata de AFP.

Comisia Europeana, nou avertisment pentru Romania privind justitia: Raportul MCV, publicat pe 13 noiembrie

Comisia Europeana lanseaza un nou avertisment autoritatilor romane privind modificarile la codurile penale si la legile justitiei. Bruxellesul arata ca a luat nota de recomandarile facute de Comisia de la Ve.

Centura Bucurestiului, lasata de izbeliste de guvernanti. Comisia Europeana nu a primit nicio cerere de finantare

Comisia Europeana nu a primit inca o cerere formala pentru finantarea lucrarilor la centura Bucurestiului, au declarat, luni, surse din executivul comunitar, pentru HotNews. ro, dupa ce s-a scurs o saptamana de la termenul avansat de premierul Viorica Dancila pentru transmiterea dosarului prin care Romania ar fi trebuit sa ceara banii europeni pentru santier.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa tina cont de opinia Comisiei de la Venetia. MCV, pe 13 noiembrie

Comisia Europeana a luat act de opinia Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse de PSD/ALDE Codurilor Penale si Legilor Justitiei si cere autoritatilor romane sa ia in calcul recomandarile forului international, in contextul in care un nou MCV va fi facut public in 13 noiembrie.

Tarifele la asigurari, in pericol de crestere.Comisia Europeana vrea modificarea legii RCA

Veste proasta pentru soferi. Uniunea Nationala a Transportatorilor sustine ca intre Guvern si Comisia Europeana se poarta o corespondenta secreta. Comisia ar fi cerut modificarea unor articole din actuala legislatie privind asigurarile auto, fapt care ar putea duce din nou la cresterea tarifelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )