Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia Europeana a respins solicitarea tarii noastre privind suplimentarea bugetului pentru aparare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a respins solicitarea tarii noastre privind suplimentarea bugetului pentru aparare

Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta bugetul pentru aparare cu 0,3% din PIB, echivalentul a 2,1 miliarde lei circa 500 de milioane de euro), alocarile din acest an ridicandu-se la doar 1,4% din PIB. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta cu 2,1 miliarde lei bugetul pentru Armata

Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta bugetul pe aparare cu 0,3% din PIB, echivalentul a 2,1 miliarde lei, alocarile din acest an ridicandu-se la doar 1,4% din Produsul Intern Brut PIB).

CE a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta cu 2,1 miliarde lei bugetul pentru aparare

Comisia Europeana CE) a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta bugetul pe aparare cu 0,3% din PIB, echivalentul a 2,1 miliarde lei circa 500 de milioane de euro), alocarile din acest an ridicandu-se la doar 1,4% din PIB, potrivit unui comunicat emis de Ministerul de Finante.

CE a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta cu 2,1 miliarde lei bugetul pentru aparare

Comisia Europeana a respins solicitarea Romaniei de a suplimenta bugetul pe aparare cu 0,3% din PIB, echivalentul a 2,1 miliarde lei circa 500 de milioane de euro), alocarile din acest an ridicandu-se la doar 1,4% din PIB.

Augustin Zegrean dezminte informatiile pe surse potrivit carora Curtea Constitutionala a decis sa sesizeze Comisia Europeana privind presiunile SRI

Augustin Zegrean a dezmintit luni pentru HotNews. ro informatiile pe surse potrivit carora Curtea Constitutionala ar fi decis sa sesizeze Comisia Europeana privind presiunile SRI. Informatia fusese facuta publica de B1 TV, care a spus ca CCR va sesiza Comisia Europeana. Nu am discutat despre sesizarea Comisiei Europene, a spus Zegrean.

DOCUMENTE Comisia Europeana a adoptat Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea deciziilor instantelor si nu respecta criterii obiective pentru a permite justitiei sa trateze parlamentarii ca pe oricare dintre cetateni. Romania a facut si mult

Romania a continuat sa faca progrese in multe zone, in justitie si lupta anticoruptie, in ultimul an, insa Parlamentul tarii a fost reticent in a aplica deciziile instantelor si a parut ca nu respecta criterii obiective si un calendar clar la procedurile prin care parlamentarii trebuie sa fie trimisi in fata justitiei ca oricare alt cetean, considera Comisia Europeana in raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pe justitia romaneasca, adoptat miercuri. Oficialii europeni au subliniat necesitatea continuarii supravegherii Romaniei si Bulgariei in cadrul MCV pana la atingerea satisfacatoare a obiectivelor in domeniul justitiei.

DOCUMENTE Comisia Europeana a adoptat Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea deciziilor instantelor si nu respecta criterii obiective pentru a permite justitiei sa trateze parlamentarii ca pe oricare dintre cetateni

Romania a continuat sa faca progrese in multe zone, in justitie si lupta anticoruptie, in ultimul an, insa Parlamentul tarii a fost reticent in a aplica deciziile instantelor si a parut ca nu respecta criterii obiective si un calendar clar la procedurile prin care parlamentarii trebuie sa fie trimisi in fata justitiei ca oricare alt cetean, considera Comisia Europeana in raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pe justitia romaneasca, adoptat miercuri.

Comisia Europeana ingrijorata de ponderea foarte mare a suspiciunilor de achizitii trucate la fondurile UE din Romania

Comisia Europeana este ingrijorata de ponderea foarte mare a plangerilor privind posibile achizitii publice trucate in proiectele finantate din fonduri europene, in totalul reclamatiilor pe achizitiile publice, se arata in Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie, adoptat miercuri de executivul comunitar.

The Guardian: Noile masuri antitero - Comisia Europeana vrea sa stie si ce mananca pasagerii avioanelor

Companiile aeriene ar urma sa transmita intr-o baza de date europeana 42 de tipuri de informatii despre pasagerii care zboara in si in afara Europei, inclusiv date despre preferintele alimentare la bord, conform noului proiect de prevenire si combatere a terorismului pregatit de Comisia Europeana, scrie miercuri The Guardian.

Raportul MCV pentru Romania va fi discutat si publicat astazi. Pe cine critica de aceasta data Comisia Europeana

Comisia Europeana va discuta si va publica, miercuri, raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania. Acesta va prezenta ultimele evolutii si progrese in ceea ce priveste reforma sistemului judiciar si lupta impotriva coruptie.

Surse: CCR va sesiza Comisia Europeana in legatura cu presupuse presiuni asupra Curtii. Augustin Zegrean infirma (VIDEO)

Curtea Constitutiinala va sesiza Comisia Europeana, sesizarea vizand presupuse presiuni asupra Curtii, potrivit unor surse citate de B1 TV. Pe de alta parte, presedintele CCR,AugustinZegrean, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )