Libnet.ro
UNICEF

15:00

Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum

Comisia Europeana a cerut, in anul 2016, autoritatilor romane sa aplice corectii financiare pentru fondurile europene investigate de oficiul european de lupta anti-frauda OLAF, in cazul Tel Drum, iar Romania a acceptat aceste corectii - a declarat, pentru HotNews, un purtator de cuvant al exectivului comunitar. continuă pe Hotnews

Corina Cretu (PSD) confirma ca Romania stia de neregulile de la Tel Drum semnalate de OLAF: Au fost acceptate corectiile imputate in proiectele UE

Romania a recunoscut neregulile din procesul prin care Tel Drum a primit fonduri europene. Un purtator de cuvant al Comisiei Europene a declarat ca executivul comunitar a cerut, in 2016,.

Comisia Europeana arata cu degetul spre preturile telefoniei mobile din Romania: tarifele de interconectare sunt mari

Comisia Europeana a dechis o ancheta aprofundata dupa ce a constatat ca autoritatea de reglementare in domeniul telecom din Romania, ANCOM, continua sa aplice tarifele de interconectare la nivelul stabilit in 2014 pe baza unor date care sunt considerate invechite.

Cum arata cel mai recent tablou al educatiei din Romania, realizat de Comisia Europeana: cu multe crapaturi si culori inchise

Romania este la coada Europei in ceea ce priveste numarul de elevi care stiu sa citeasca si sa socoteasca si pe locul al III-lea la abandonul scolar cu o rata de 18,5%, cele doua fenomene fiind determinate de faptul ca Romania da cei mai putini bani din UE pentru educatie. Acestea sunt doar cateva dintre concluziile ultimului raport realizat de Comisia Europeana.

Comisia Europeana: BCE nu poate impune tuturor bancilor sa constituie provizioane care sa acopere integral imprumuturile neperformante

Banca Centrala Europeana BCE) poate impune doar anumitor banci sa respecte noi cerinte de capital vizand provizioanele pentru creditele neperformante, a anuntat Comisia Europeana.

Comisia Europeana se declara de partea Parlamentului in disputa cu BCE privind creditele neperformante

Banca Centrala Europeana BCE) poate impune doar anumitor banci sa respecte noi cerinte de capital vizand provizioanele pentru creditele neperformante, a anuntat Comisia Europeana intr-un document publicat vineri, o clarificare de pozitie care risca sa afecteze planurile BCE, transmite Reuters.

Schengenul militar: pe fondul tensiunilor cu Rusia, Comisia Europeana vrea miscari de trupe mai rapide pe continent

In fata noilor amenintari venite din partea Moscovei, un transfer rapid al personalului militar dintr-o zona in alta este obligatoriu. Acum, la trecerea trupelor americane din Germania in Polonia, de exemplu, obtinerea avizelor dureaza cinci zile. CE vrea si sa aloce bani pentru reabilitarea unor drumuri pentru ca acestea sa reziste grelelor convoaie militare.

Grindeanu, chemat sa dea explicatii la Bruxelles: Comisia Europeana investigheaza tarifele prea mari la telefoanele mobile stabilite de ANCOM (VIDEO)

Avem tarife prea mari la telefoanele mobile, in comparatie cu celelalte tari din Uniunea Europeana. O arata chiar datele Comisiei Europene. Bruxelless-ul investigheaza acum decizia ANCOM, care in loc.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza prima crestere economica din Uniunea Europeana, iar aceasta reprezinta singura cale pentru imbunatatirea nivelului de trai, considera Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )