Libnet.ro
UNICEF

17:00

Comisia Europeana sesizeaza Curtea de Justitie a UE pentru ca Romania nu a transpus in dreptul national legislatia privind vehiculele scoase din uz

B1 B1,
Comisia Europeana sesizeaza Curtea de Justitie a UE pentru ca Romania nu a transpus in dreptul national legislatia privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca Romania nu a transpus in dreptul national legislatia revizuita a UE cu privire la vehiculele scoase din uz, potrivit unui comunicat. continuă pe B1

Romania, data in judecata de Comisia Europeana pentru netranspunerea legislatiei privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana da statul roman in judecata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), pentru ca nu a transpus in dreptul national legislatia revizuita a Uniunii Europene cu privire la vehicule scoase din uz.

UPDATE Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE, pentru ca nu a transpus in legislatia interna o directiva privind vehiculele scoase din uz. Lipsa mecanismului de rezolutie a bancilor si legislatia drepturilor de autor, luate la

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in dreptul intern actul normativ revizuit al UE privind vehiculele scoase din uz, a anuntat joi executivul comunitar referitor la actiunile de infringement. De asemenea, Comisia a avansat in alte doua proceduri de infringement impotriva Romaniei: una privind lipsa unui mecanism de rezolutie a bancilor si alta privind legislatia drepturilor de autor. Agentul guvernamental la CJUE, Razvan Horatiu Radu, a declarat ca Guvernul a adoptat deja proiectul de lege pentru transpunerea directivei europene privind masinile scoase din uz, dar trebuie sa treaca si de Parlament.

Comisia Europeana da Romania in judecata din cauza rablelor

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru ca nu a transpus in dreptul national legislatia revizuita a Uniunii cu privire la vehicule scoase din uz, a anuntat CE intr-un comunicat citat de Mediafax.

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total.

Comisia Europeana propune unificarea schemelor de lapte si de fructe in scoli. Cum va fi afectata Romania

O dieta sanatoasa si echilibrata sta la baza unei sanatati bune. Cu toate acestea consumul de lapte si de fructe a scazut in Statele Membre ale Uniunii Europene, acest fapt avand consecinte negative asupra sanatatii populatiei. In acest context, Comisia Europeana promoveaza noi reguli care au dublu obiectiv: 1) sa furnizeze scolarilor produse alimentare sanatoase si 2) sa contribuie la educarea acestora in vederea deprinderii unor obiceiuri alimentare sanatoase.

Comisia Europeana propune un buget UE de 143,5 miliarde euro pentru 2016

Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect de buget al UE in valoare de 143,5 miliarde euro pentru 2016, in crestere cu 1,6% fata de 2015, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea redresarii economice, cresterea nivelului de trai si a numarului de locuri de munca.

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

Comisia Europeana a adoptat oficial PNDR al Romaniei pentru perioada 2014-2020

Programul national de dezvoltare rurala PNDR) al Romaniei a fost adoptat oficial de catre Comisia Europeana la data de 26 mai 2015, trasand prioritatile Romaniei pentru utilizarea celor aproximativ 9,5 miliarde euro din fondurile publice disponibile pentru perioada de 7 ani, din 2014 pana in 2020.

Comisia Europeana a lansat 2 proceduri de infringement impotriva Romaniei: Este vizat domeniul serviciilor financiare

Comisia Europeana a lansat 2 proceduri de infringement impotriva Romaniei - Una se refera la punerea in aplicare a Directivei privind redresarea si rezolutia institutiilor bancare si o alta pentru .

Bugetul UE pe 2016 propus de Comisia Europeana este de 143, 5 miliarde de euro, cu 1,6 % mai mare fata de 2015

Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect de buget al UE in valoare de 143,5 miliarde euro pentru 2016, in crestere cu 1,6% fata de 2015, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea redresarii economice, cresterea nivelului de trai si a numarului de locuri de munca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )