Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana solicita statelor membre asigurarea fluxului continuu al marfurilor prin crearea de culoare verzi

B1 B1,
Comisia Europeana solicita statelor membre asigurarea fluxului continuu al marfurilor prin crearea de culoare verzi

Comisia Europeana a emis noi prevederi in legatura cu modul de punere in aplicare a Orientarilor referitoare la gestionarea frontierelor, in scopul de a mentine circulatia marfurilor pe tot teritoriul UE pe. continuă pe B1

Comisia Europeana cere asigurarea fluxului continuu al marfurilor in toata Uniunea Europeana prin culoare verzi

Comisia Europeana CE) a emis, luni, noi prevederi practice in legatura cu modul de punere in aplicare a Orientarilor privind gestionarea frontierelor, in scopul de a mentine circulatia marfurilor pe tot teritoriul UE pe durata actualei pandemii.

Comisia Europeana impune noi reguli pentru aprovizionarea statelor membre. Cum se vor face controalele la frontiere

Pentru a se asigura ca lanturile de aprovizionare din intreaga UE continua sa functioneze, se solicita statelor membre sa desemneze neintarziat toate punctele interne corespunzatoare de trecere a frontierei din cadrul retelei transeuropene de transport TEN-T) ca puncte de trecere a frontierei pentru culoarele verzi.

Cadru temporar instituit de Comisia Europeana privind masuri de ajutor de stat pentru sprijinirea economiei in contextul COVID-19

Diversele masuri adoptate de statele membre UE, precum izolarea sociala, restrictiile de calatorie sau carantina urmaresc ca impactul COVID-19 asupra populatiei sa fie unul cat mai scurt si limitat posibil. in acelasi timp, acestea au un impact economic direct atat asupra cererii, cat si a ofertei de produse si servicii si lovesc companiile si angajatii din tot mai multe sectoare economice. in acest context, Comisia Europeana instituie, pana la sfarsitul lunii decembrie 2020, un cadru temporar ce prevede cinci noi tipuri de ajutoare de stat la care intreprinderile pot apela, respectiv:.

Comisia Europeana dezminte acuzatiile cu privire la finantarile date Frantei in lupta cu COVID-19

Comisia Europeana in Romania reactioneaza la acuzatiile aduse in spatiul public potrivit carora CE aloca Frantei 300 de miliarde de euro in lupta cu COVID-19, iar Romaniei un miliard de euro.

Comisia Europeana, decizie controversata in lupta cu COVID-19: Populatia va fi urmarita prin telefoanele mobile

Populatia din Europa va fi urmarita prin telefoanele mobile, scopul fiind controlarea raspandirii coronavirusului. Comisia Europeana a solicitat deja gigantilor din telecomunicatii, partajarea datele mobile ale populatiei din Europa, scrie Politico.

Comisia Europeana vrea sa urmareasca populatia prin telefoanele mobile, in lupta cu coronavirus

Comisia Europeana le-a cerut luni gigantilor din telecomunicatii din Europa, inclusiv Deutsche Telekom si Orange, sa partajeze datele mobile ale populatiei din Europa pentru a ajuta la combaterea raspandirii coronavirusului, scrie Politico.

Comisia Europeana trimite Romaniei 1,3 miliarde de euro. Cum vor fi cheltuite fondurile

Comisia Europeana a asigurat Romaniei in aceasta perioada doua transe de fonduri europene, una in valoare de 660 milioane euro si o a doua de 637 milioane euro, a declarat, luni seara, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Seful cancelariei premierului: Discutam cu Comisia Europeana sa acoperim o parte din somajul tehnic cu fonduri europene

Guvernul Romaniei poarta in prezent negocieri cu Comisia Europeana pentru ca o parte din efortul bugetar pentru plata somajului tehnic sa fie acoperit din fonduri europene, a declarat, luni, Ionel Danca, seful cancelariei premierului. El a spus ca somajul tehnic ar putea acoperi 1 mil. de angajati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )