Libnet.ro
UNICEF

14:30

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va. continuă pe Antena3

DE NECREZUT! Din 1.168 de focare de pesta porcina africana in UE, aproximativ 1.000 sunt in Romania (FOTO)

In Romania s-au concentrat aproape toate focarele active de pesta porcina africana depistate la porcii domestici, potrivit unui document al Directoratului General SANTE, din Comisia Europeana, care este.

Disputa pe banii europeni pentru pesta porcina. Siegfried Muresan: Teodorovici minte ca fostul sef Ponta si este incompetent ca actuala sa sefa, Dancila

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan il acuza pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ca minte pe subiectul despagubirilor financiare oferite de Comisia Europeana pentru fermierii romani afectati de pesta porcina. Guvernul a votat fara sa clipeasca reducerile de fonduri. Acesta este un lucru grav in sine. Un guvern competent s-ar fi opus cu succes acestor taieri, sustine Muresan.

Pesta porcina se extinde. A fost confirmata in mai multe localitati din Giurgiu

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatile Calugareni si Budeni, ambele localitati din judetul Giurgiu, informeaza adevarul. ro. Autoritatile din judet lecer.

Pesta porcina se extinde amenintator: 74 de focare in 14 localitati din judet

Virusul moral face prapad in Baragan. Prefectul judetului Calarsai, Geprge Iacob, a anuntat ca in prezent, exista 74 de focare de pesta porcina conformate in 14 localitati. De asemenea, sunt in lucru analize de laborator pentru 3 suspiciuni in localitatile Curcani, Gradistea si rasa.

Noi focare de pesta porcina africana in judetul Giurgiu. Lista localitatilor afectate

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Giurgiu. Autoritatile au publicat situatia exploatatiilor afectate.

Comisia Europeana, solicitare privind Schengen: Nu vom permite niciodata!

Comisia Europeana a cerut vineri sa se puna capat prelungirii controalelor la frontierele interne ale spatiului Schengen, o masura care ar trebui sa fie exceptionala, dar care a fost in mod repetat.

VIDEOREPORTAJ Viitorul, cu surprize si certitudini - De la biscuitii din faina de greieri, pna la roboti care ne ajuta la tot mai multe lucruri

Robotii vor avea grija de batrani, dar vor putea, macar partial sa tina locul ghizilor turistici, tot mai multi oameni vor manca insecte, iar altii vor putea sa aleaga sa gestioneze o gradina de la distanta, orasele devenind tot mai aglomerate. Hotnews. ro a vizitat targul de inovatie Maker Faire de la Roma si prezinta cateva din proiectele si ideile care ne pot schimba viata: de la la hainele realizate exclusiv din materiale reciclate, pana la manusa - pian si de la instalatiile tehnologice care cultiva terenuri, pana la aplicatia utila pentru cei care au tulburari de invatare.

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )