Libnet.ro
UNICEF

20:15

Comisia Europeana: Turcia inca nu indeplineste toate conditiile pentru eliminarea vizelor

B1 B1,
Comisia Europeana: Turcia inca nu indeplineste toate conditiile pentru eliminarea vizelor

Comisia Europeana a dat publicitatii miercuri un raport prin care arata ca Turcia a facut progrese in ultimile saptamani, dar pentru moment inca nu indeplineste toate criteriile pentru. continuă pe B1

Comisia Europeana a creat un grup de combatere a xenofobiei

Comisia Europeana CE) a lansat marti un grup la nivel inalt pentru combaterea rasismului, xenofobiei si a altor forme de intoleranta, al carui obiectiv este sporirea cooperarii si coordonarii, imbunatatirea prevenirii si combaterii discursurilor si delictelor motivate de ura, se arata intr-un comunicat emis de executivul european, preluat de agentia EFE, citata de Agerpres.

Comisia Europeana sprijina demersul eurodeputatei Claudia Tapardel de a promova turismul si patrimoniul cultural in 2018

Astazi a avut loc la Bruxelles evenimentul Sinergii intre turism si patrimoniu cultural pentru crestere economica, eveniment patronat de eurodeputata Claudia Tapardel, cu participarea.

439 de milioane de euro sunt alocate pentru reabilitarea termica a cladirilor publice din Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a declarat astazi ca o suma de 439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala este alocata de catre Comisia Europeana pentru eficienta energetica a cladirilor publice.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )