Libnet.ro
UNICEF

09:45

Comisia Iordache din Parlament nu va lucra in zilele de doliu national (14-16 decembrie)

Hotnews Hotnews,
 Comisia Iordache din Parlament nu va lucra in zilele de doliu national (14-16 decembrie)

Comisia speciala parlamentara privind legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a decis joi prin vot sa nu lucreze in zilele de doliu national 14-16 decembrie). continuă pe Hotnews

ProTV nu va mai difuza serialele de comedie Las Fierbinti si Ai nostri in zilele de doliu national. Ce se intampla cu finala show-ului Vocea Romaniei

Pro TV a anuntat ca nu va difuza serialele de comedie Las Fierbinti si Ai nostri in cele trei zile de Doliu National: 14, 15 si 16 decembrie.

USR a propus suspendarea activitatii in Comisia speciala pentru legile justitiei pe perioada de doliu national prilejuita de moartea Regelui Mihai

Deputatul USR Stelian Ion a propus marti, in cadrul sedintei comisiei speciale parlamentare privind legile justitiei, ca lucrarile acestei comisii sa fie suspendate timp de trei zile, in perioada de doliu national ca urmare a mortii Regelui Mihai.

Ce inseamna zilele de doliu national

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotarare prin care 14, 15 si 16 decembrie sunt declarate zile de doliu national pe teritoriul Romaniei in memoria regelui Mihai, sef al statului roman.

Guvernul va decreta doliu national pentru zilele de 14, 15 si 16 decembrie

Guvernul va decreta doliu national pentru zilele de 14, 15 si 16 decembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei Guvernului de miercuri.

UPDATE Guvernul a decretat doliu national pentru zilele de 14, 15 si 16 decembrie

Guvernul va decreta doliu national pentru zilele de 14, 15 si 16 decembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei Guvernului de miercuri. UPDATE Guvernul a aprobat o hotarare in acest sens.

Este oficial: 14, 15 si 16 decembrie vor fi zile de doliu national

Zilele de 14, 15 si 16 decembrie vor fi zile de doliu national, in memoria Regelui Mihai. Anuntul oficial a fost facut miercuri de premierul Mihai Tudose, informeaza Stiripesurse. ro. Astazi,.

Guvernul a decis: 14, 15 si 16 decembrie vor fi zile de doliu national in memoria regelui Mihai

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotarare prin care 14, 15 si 16 decembrie sunt declarate zile de doliu national pe teritoriul Romaniei in memoria regelui Mihai, sef al statului roman.

Surse oficiale: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie

Executivul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a 3 zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale citate de Agerpres.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

VIDEO Regele Mihai a murit / Klaus Iohannis: Cu siguranta vom avea zile de doliu national. Va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, care a scris cu litere mari istoria tarii noastre. Seful statului a mai precizat ca autoritatile vor organiza asa cum se cuvine toate ceremoniile funerare si ca vor fi decretate cu siguranta zile de doliu national. UPDATE: In aceste ore, va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I, a transmis ulterior, intr-un mesaj pe Facebook, presedintele Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )