Libnet.ro
UNICEF

04:40

Comisia juridica a Camerei a validat toti candidatii pentru functia de judecator al CCR. Omul PSD, favoritul pentru functie. Urmeaza votul decisiv

Adevărul Adevărul,
Comisia juridica a Camerei a validat toti candidatii pentru functia de judecator al CCR. Omul PSD, favoritul pentru functie. Urmeaza votul decisiv

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, raport favorabil pentru toti cei trei candidati la functia de judecator al CCR. Pentru acest post s-au inscris seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor Gheorghe Stan, propus de PSD, deputatul PNL Ioan Cupsa si avocatul Vlad Stefan, propus de USR. continuă pe Adevărul

VIDEO UPDATE Comisia juridica a Camerei, unda verde pentru toti candidatii pentru postul de judecator CCR. Actualul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor este candidatul PSD: Expertiza mea va fi in beneficiul unei Curti Constitutionale impartiale

Deputatii din comisia juridica au adoptat marti raport favorabil pentru toti cei trei candidati la functia de judecator al CCR - seful Sectiei de ancheta a magistratilor, Gheorghe Stan, propus de PSD, deputatul PNL Ioan Cupsa si avocatul Vlad Stefan, propus de USR -, care au fost audiati pe repede inainte in comisie, fara ca parlamentarii PSD-ALDE sa le adreseze intrebari. intrebat daca isi asuma politic aceasta candidatura, Gheorghe Stan a sustinut ca nu face parte din niciun partid si ca a acceptat propunerea, fiind pentru el o provocare. Am accept aceasta provocare pentru mine pentru ca expertiza mea va fi in beneficiul unei Curti Constitutionale impartiale, a sustinut Stan.

VIDEO UPDATE Candidatii pentru postul de judecator CCR, audiati pe repede inainte in comisii. Opozitia a solicitat audierea in plenul Camerei Deputatilor a candidatilor propusi

Parlamentarii din comisiile de specialitate au audiat marti, pe repede inainte, toti candidatii la functia de judecator al Curtii Constitutionale. Persoanele propuse de opozitie au fost audiate formal in comisii, reprezentantii PSD-ALDE refuzand sa le adreseze acestora intrebari. in ceea ce priveste propunerile PSD-ALDE: Gheorghe Stan din partea Camerei Deputatilor si Cristian Deliorga din partea Senatului urmeaza sa fie validate de Parlament fara probleme in cursul zilei. Odata cu numirea acestora PSD va detine majoritatea la Curtea Constitutionala din cei 9 judecatori ai CCR, 5 sunt controlati de PSD. Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei.

VIDEO UPDATE Candidatii pentru postul de judecator CCR, audiati pe repede inainte in comisii. Din cauza neintelegerilor, Opozitia a ratat sansa sa numeasca un judecator si sa echilibreze balanta in CCR

Parlamentarii din comisiile de specialitate au audiat marti, pe repede inainte, toti candidatii la functia de judecator al Curtii Constitutionale. Persoanele propuse de Opozitie au fost audiate formal in comisii, reprezentantii PSD-ALDE refuzand sa le adreseze acestora intrebari. Opozitia nu a reusit sa nominalizeze un candidat comun ratand sansa de a profita de majoritatea fragila a Puterii in Camera Deputatilor. in ceea ce priveste propunerile PSD-ALDE: Gheorghe Stan din partea Camerei Deputatilor si Cristian Deliorga din partea Senatului urmeaza sa fie validate de Parlament. Odata cu numirea acestora PSD va detine majoritatea la Curtea Constitutionala din cei 9 judecatori ai CCR, 5 sunt controlati de PSD. Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei.

Tensiuni intre deputati in sedinta Comisiei Juridice in care au fost audiati candidatii pentru CCR. Liberalii au acuzat ca li se cenzureaza intrebarile. Halici (PSD): E tendentioasa intrebarea, inteleg si scopul prea vadit

Sedinta tensionata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, acolo unde au fost audiati candidatii pentru functiile de jucedatori de la Curtea Constitutionala. Alesii PNL si USR au avut un schimb de.

Tensiuni intre deputati in sedinta Comisiei Juridice in care au fost audiati candidatii pentru CCR. Liberalii au acuzat ca li se cenzureaza intrebarile. Halici (PSD): E tendentioasa intrebarea, inteleg si scopul prea vadit (VIDEO)

Sedinta tensionata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, acolo unde au fost audiati candidatii pentru functiile de jucedatori de la Curtea Constitutionala. Alesii PNL si USR au avut un schimb de.

SENAT - COMISIA JURIDICA Raport de admitere pentru trei dintre candidatii la functia de judecator CCR

Comisia juridica din Senat a dat marti raport de admitere pentru trei din cei patru candidati inscrisi pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Candidatii pentru functiile de judecatori la Curtea Constitutionala, audiati in Comisiile juridice din Parlament

Deputatii din Comisia juridica au adoptat, marti, un raport favorabil in cazul celor trei candidati la functia de judecator al Curtii Constitutionale. Este vorba despre seful Sectiei pentru Investigarea.

Candidatii pentru functiile de judecatori la Curtea Constitutionala au primit raport favorabil in urma audierilor din Comisiile juridice din Parlament(FOTO)

UPDATE:Senatorii din Comisia Juridica au dat un raport favorabil pentruce patru candidati la postul de judecator la Curtea Constitutionala, vicepresedintele CSM Cristian Deliorga, propus de PSD, senatorul.

CAMERA DEPUTATILOR: Gheorghe Stan - validat pentru functia de judecator la CCR

Gheorghe Stan a fost validat, astazi, de Camera Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, el fiind propus de PSD.

STELIAN ION (USR): Ceea ce s-a intamplat in Comisia juridica a fost un simulacru de audiere

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, astazi, ca ceea ce s-a intamplat in Comisia juridica la audierea candidatilor pentru postul de judecator la CCR a fost un simulacru de audiere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )