Libnet.ro
UNICEF

16:00

Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care majoreaza beneficiile sociale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care majoreaza beneficiile sociale

Proiectul de lege, care creste cheltuielile bugetare cu peste zece miliarde de lei pe an, merge in plen pentru votul decizional Comisia de munca a Camerei Deputatilor a adoptat ieri, cu majoritate de voturi, un raport de admitere la initiativa legislativa care majoreaza Indicatorul Social de Referinta ISR) de la 500 de lei la 1. 200 de lei, o crestere cu 140% a indicatorului in functie de care sunt calculate ajutorul de somaj si alte prestatii sociale. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis.

Business report: Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta. Tarifele maxime pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar. 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu. intre casa visurilor si camasa de forta

Adrian Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta * Back to school in pandemie: cum se reflecta in vanzarile de carti, rechizite si flori * Ridicarea masinilor parcate neregulamentar: Parlamentul ar putea stabili tarifele maxime la nivel national * 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu * Cine pretuieste mai mult cu educatia si cum abordeaza statele lumii pregatirea generatiei de maine * Datoria publica raportata la PIB a avansat in luna iulie cat in intregul T2, pe varf pandemie. Implicatii * Romanii si piata imobiliara. intre casa visurilor si camasa de forta * Eroare sau premeditare? Electrica, aproape sa marcheze o pierdere de 620 de milioane de lei in viitorii trei ani *Finantele sustin reorganizarea Vamii intr-o structura separata de ANAF, proiect initiat de fostul ministru Teodorovici.

Alegeri parlamentare 2020. Camera Deputatilor a aprobat votarea timp de doua zile pentru romanii din diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie de electorala, potrivit caruia alegatorii romani din strainatate vor avea la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )