Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii

B1 B1,
Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii. Legea a primit aviz negativ in urma celor 11 voturi ale PSD, care s-a. continuă pe B1

Salvati Copiii cere deputatilor avizarea propunerii de dublare a alocatiei de stat pentru copii

Organizatia Salvati Copiii a cerut Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor sa avizeze pozitiv propunerea legislativa de dublare a alocatiei de stat pentru copii, dupa ce, in urma cu o saptamana, a fost respins.

Salvati Copiii cere deputatilor avizarea propunerii de dublare a alocatiei de stat pentru copii

Organizatia Salvati Copiii a cerut Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor sa avizeze pozitiv propunerea legislativa de dublare a alocatiei de stat pentru copii, dupa ce, in urma cu o saptamana, a fost respins amendamentul privind majorarea alocatiei la 84 de lei.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

Camera deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic, precum si proiectul legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza.

Codul Silvic va fi dezbatut, miercuri, in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, in sedinta de miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza Mediafax.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic

ACTUALIZARE 16:54 Camera Deputatilor va dezbate in sedinta de miercuri cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici. * Lucia Varga: Liberalii ar putea vota Codul Silvic numai daca se elimina articolul 20.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )