Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor a respins propunerea legislativa care interzice folosirea animalelor salbatice in circuri

B1 B1,
Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor a respins propunerea legislativa care interzice folosirea animalelor salbatice in circuri

Comisia pentru agricultura din Camera a respins propunerea legislativa care propune ca in circurile din Romania sa nu mai poata sa fie folosite animale salbatice fie nascute in salbaticie, fie nascute in. continuă pe B1

Seful Directiei pentru Agricultura din Constanta, retinut de DNA pentru 5 infractiuni: evaziune fiscala, spalare de bani, folosirea influentei

Boris Parpala, seful Directiei pentru Agricultura din Constanta a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea a cinci infractiuni, printre care: evaziune fiscala, spalare.

Animalele salbatice pot fi folosite in continuare in circuri

Comisia pentru agricultura din Camera a respins propunerea legislativa care propune ca in circurile din Romania sa nu mai poata sa fie folosite animale salbatice fie nascute in salbaticie, fie nascute in captivitate, relateaza Mediafax.

Directorul Directiei pentru Agricultura Constanta, retinut de DNA pentru fapte de coruptie

Directorul Directiei pentru Agricultura Constanta, Boris Parpala, a fost retinut de DNA pentru fapte de coruptie, fiind acuzat ca a determinat reprezentantii a 24 de primarii din judet sa incheie cu o firma pe care el o administra contracte de prestari.

AGA Transgaz, amanata pentru astazi, din lipsa de cvorum

Conducerea Transgaz, transportatorul national de gaze, a anuntat ca AGA programata ieri s-a amanat pentru astazi, din lipsa de cvorum.

Nume de cod pentru penalii din interceptarile procurorilor. Udrea si Basescu in stenograme: Doamna si Comandantul

Nume de cod pentru penalii din interceptarile procurorilor. Udrea era Doamna, iar Traian Basescu era Comandantul. Anchetatorii nu au reusit insa sa stabileasca cine era Profesorul din dosarul rapirii.

Legea finantarii partidelor va fi reexaminata, miercuri in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind infiintarea partidelor politice si reexaminarea legii finantarii partidelor vor fi discutate, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional, a anuntat, marti, presedintele comisiei de Cod electoral, Mihai Voicu, relateaza Mediafax.

Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta, potrivit Mediafax.

Militari israelieni, inculpati pentru furturile din timpul conflictului din Fasia Gaza

Trei militari israelieni au fost pusi sub acuzare pentru furturi comise in timpul conflictului din Fasia Gaza, in vara anului 2014, informeaza site-ul ziarului Haaretz, conform Mediafax.

Crucea Rosie Romana, apel umanitar pentru sinistratii din Nepal

Crucea Rosie Romana se alatura eforturilor Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie si lanseaza un apel umanitar de urgenta pentru sprijinirea miilor de victime ale cutremurului din Nepal. Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special pentru acest apel.

CUTREMUR IN NEPAL. Alex Gavan: Alerg pentru viata din cortul meu. Nevatamat!

Ministerul de Interne din Nepal a anuntat astazi ca peste 150 de persoane au murit in capitala tarii, Kathmandu, in urma seismului cu magnitudinea 7,9 produs in cursul diminetii, relateaza CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )