Libnet.ro
UNICEF

05:45

Comisia de sanatate din Senat a respins modificarile la Legea antifumat

România Liberă România Liberă,
Comisia de sanatate din Senat a respins modificarile la Legea antifumat

Comisia de sanatate din Senat a respins, marti, modificarile la Legea antifumat, depusa de deputatul Daniel Fenechiu. continuă pe România Liberă

Comisia de sanatate din Senat a respins modificarile la Legea antifumat

Comisia de sanatate din Senat a respins, marti, modificarile la Legea antifumat, depusa de deputatul Daniel Fenechiu.

Modificarea Legii antifumat, respinsa de Comisia de sanatate din Senat

Comisia de sanatate din Senat a respins, marti, modificarile la Legea antifumat. Propunerea legislativa semnata de parlamentari de la toate partidele prevede infiintarea de cluburi de fumatori si se.

Modificarile la legea antifumat, respinse de comisia de sanatate din Senat

Comisia de sanatate din Senat a respins modificarile propuse pentru legea antifumat de deputatul Daniel Fenechiu. Deputatul a adus trei amendamente legii: redenumirea spatiului public inchis, posibilitatea.

Comisia de sanatate din Senat: Legea antifumat nu se modifica

Comisia de sanatate din Senat a respins, marti, modificarile la Legea antifumat, care apareau intr-o propunere legislativa semnata de parlamentari de la toate partidele si prin care se redefinea spatiul public inchis, astfel incat sa se elimine interzicerea fumatului la terase. Decizia comisiei senatoriale vine dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut, luni, un nou apel catre parlamentari pentru a opri schilodirea legii antifumat.

Modificarea legii antifumat, respinsa de senatori

Comisia de sanatate din Senat a respins modificarile propuse pentru legea antifumat de deputatul Daniel Fenechiu.

Gabriel Oprea si-a dat demisia din Senat

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a demisonat din Senat. Fostul vicepremier, acuzat de ucidere din culpa de procurorii DNA, a publicat pe o retea de socializare textul demisiei sale, document adresat presedintelui.

Gabriel Oprea a demisionat din Senat. El nu a fost prezent la sedinta de plen pentru a face el insusi anuntul

Gabriel Oprea si-a depus demisia din Senat si a anuntat acest lucru pe pagina sa de Facebook, fara a veni insa la sedinta plenului Senatului pentru a face anuntul in acest sens. Potrivit textului demisiei, aceasta intra in vigoare din 1 octombrie. UPDATE Anuntul cu privire la depunerea demisiei a fost facut in plen, la finalul sedintei, si a fost primit cu cateva aplauze. Precizarea Senatului: Cererea de demisie a domnului senator Gabriel Oprea a fost depusa la Cabinetul Presedintelui Senatului azi, 26 septembrie a. c. , la ora 17. Cererea urmeaza sa fie inclusa pe ordinea de zi a primei sedintei a Biroului permanent care va analiza posibilitatea ca aceasta sa fie trecuta pe ordinea de zi a sedintei plenului, pentru a deveni efectiva.

Oprea inca nu si-a depus demisia din Senat. Daca nu va fi inregistratam pana la ora 18.00, marti se discuta reluarea votului

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu si-a depus, pana la aceasta ora, demisia din Senat. Daca cererea acestuia nu va fi inregistrata in cursul zilei de luni, maine dimineata se va discuta.

Demisia lui Gabriel Oprea din Senat este un aparent pas inapoi. Fostul ministru de Interne ramane cu imunitatea intacta. Ce ar fi trebuit sa faca daca voia sa fie anchetat in cazul Gigina

Gabriel Oprea a anuntat ca va demisiona din Senat, pe fondul manifestatiilor de strada generate de refuzul Senatului de a accepta urmarirea sa penala. insa el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cerere a procurorilor, bazata pe probe noi.

Ion Cristoiu: Prin raportare la indignarea populara fata de votul din Senat, manifestatia de joi seara a fost un esec. Esecul miscarilor asa zis spontane

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de sambata, de pe blogul personal, despre anuntul lui Gabriel Opera ca demisioneaza din Senat si despre protestul care a avut loc joi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )