Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisia de la Venetia se pronunta vineri asupra Legilor Justitiei din Romania

B1 B1,
Comisia de la Venetia se pronunta vineri asupra Legilor Justitiei din Romania

Comisia de la Venetia analizeaza vineri modificarile aduse de PSD si ALDE Legilor Justitiei si Codurilor Penale. La discutii va participa si social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare. continuă pe B1

Comisia de la Venetia se reuneste in sesiune plenara, pe ordinea de zi aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania

Comisia de la Venetia se reuneste vineri in sesiune plenara, pentru doua zile, pe ordinea de zi care urmeaza sa fie supusa aprobarii participantilor aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania.

Comisia de la Venetia dezbate, vineri, legile Justitiei din Romnia

Comisia de la Venetia are pe ordinea de zi a sedintei plenare de vineri adoptarea a doua opinii privind Justitia din Romania, cea preliminara referitoare la Legile Justitiei si una privind codurile penale, la dezbatere urmand sa fie prezent si Florin Iordache, potrivit Mediafax.

Comisia de la Venetia, raport dur in cazul Legilor Justitiei

Comsia de la Venetia a transmis, vineri, un punct de vedere cu privire la modificarile care au fost facute la legile justitiei, atragand atentia asupra faptului ca acestea afecteaza eficienta, calitatea si.

Legile Justitiei din Romania, pe ordinea de zi a Comisiei de la Venetia

Comisia de la Venetia se reuneste astazi in sesiune plenara, pentru doua zile, pe ordinea de zi care urmeaza sa fie supusa aprobarii participantilor aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania.

PNL ii cere premierului Dancila sa promita in fata Parlamentului ca va respecta recomandarilor Comisiei de la Venetia in refacerea legilor justitiei

PNL o cheama pe Viorica Dancila in Parlament pentru a da explicatii cu privire la respectarea recomandarilor facute de Comisia de la Venetia in procesul de refacere a legilor justitiei, a anuntat vineri Ludovic Orban. Liderul PNL a mai spus ca e prea putin demisia lui Tudorel Toader si ca ar fi de fapt nevoie de o resetare in ceea ce priveste partidele de la putere.

Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca formatiunea sa va initia un proiect de modificare a tuturor legilor Justitiei in conformitate cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Am luat decizia d.

Comisia de la Venetia dezbate doua opinii privind justitia din Romania. Florin Iordache participa la intalnire

Comisia de la Venetia are pe ordinea de zi a sedintei plenare de vineri adoptarea a doua opinii privind Justitia din Romania, cea preliminara referitoare la Legile Justitiei si una privind codurile penale, la de.

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

Discutii la CSM pe tema modificarilor legilor justitiei

Sectia de procurori a CSM discuta chiar acum modificarile aduse legilor justitiei prin ordonanta de urgenta. Sedinta are loc la cererea DNA si DIICOT. Procurorul general a declarat in aceasta dimineata ca.

Modificarea prin OUG a legilor justitiei

Greu de explicat, inca si mai greu de inteles motivele care au determinat-o pe d-na Viorica Vasilica Dancila sa recurga la solutia ordonantei de urgenta in vedrerea modificarii legilor justitiei. Nu prea se poate intelege caracterul urgent al modificarilor, chiar daca d-na Dancila sustine sus si tare ca ar fi nevoie de respectivele schimbari.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )