Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Parlamentul a decis constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de Lia Olguta Vasilescu. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Viorica Dancila: Va fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fiinfiintata o comisie parlamentara de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamentare. Va fi infiintata o comisie cu privire la fraudele la votul.

Ludovic Orban, despre comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor: O nebunie, PSD e paralel cu realitatea

PNL va vota impotriva infiintarii comisiei parlamentare de ancheta privind posibilele fraude de la alegerile europene din 26 mai, a declarat. miercuri, presedintele PNL Ludovic Orban. Sunt paraleli cu.

PSD infiinteaza comisie de ancheta privind fraudarea alegerilor pe care tot ei le-au organizat pe 26 mai

Decizie incredibila pe scena posibila! Coalitia PSD-ALDE a decis sa infiinteze o comisie de ancheta care sa verificare daca alegerile din 26 mai, pe care tot ei le-au organizat, au fost fraudate. Au fost.

Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

Coalitia de guvernare a decis, miercuri, infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze derularea procesului electoral la alegerile din 26 mai. Parlamentarii PSD si ALDE suspecteaza fraude la alegeri,.

Parlamentul a decis infiintarea Comisiei de ancheta pentru investigarea eventualelor fraude de la alegerile din 26 mai. Olguta Vasilescu e presedinte

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26.

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai a ajuns la vot

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa voteze, miercuri, infiintarea unui Comisii parlamentare de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru investigarea eventualelor nereguli si.

DOCUMENT Cum vrea PNL sa modifice Constitutia dupa referendumul din 26 mai, convocat de Iohannis

Liberalii au gata proiectul de lege de revizuire a Constitutiei in sensul rezultatelor referendumului convocat de Iohannis, documentul fiind transmis parlamentarilor USR, UNMR, PMP si Pro Romania. Pentru a putea declansa procedura este nevoie de cel putin 116 parlamentari, PNL avand doar 96.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )