Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisiile de buget-finante - Bugetul SRI, diminuat cu 150 de milioane de lei

Antena3 Antena3,
Comisiile de buget-finante - Bugetul SRI, diminuat cu 150 de milioane de lei

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au votat, marti seara, bugetele SRI, SIE si SPP. Bugetul SRI ar fi trebuit redus cu 445 de milioane de lei, insa social-democratii au depus doua amendamente in. continuă pe Antena3

BUGET 2019. Comisiile parlamentare au dat avize favorabile. Bugetul SRI nu a fost taiat. Scandal pentru bugetul Parchetului General

Comisia de specialitate din Parlament a avizat favorabil bugetele ministerelor si institutiilor publice. Programul privind asigurarea cu vitamina D a trecut de comisie, desi bugetul SRI a fost avizat fara taierea ceruta de Liviu Dragnea. La avizarea bugetului Parchetului General procurorul general Augustin Lazar a subliniat ca banii alocati in proiect nu asigura functionarea Ministerului Public, scrie Mediafax.

Bugetul Ministerului Justitiei, suplimentat cu 23 de milioane lei la Comisiile juridice ale Parlamentului

Comisiile juridice ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul prevazut pentru Ministerul Justitiei, cu un amendament admis al PNL, care prevede suplimentarea cu 23 de milioane de lei prin diminuarea bugetului.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 635,55 milioane de lei la o dobanda de 4% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 2,7 ani, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat ieri 334,1 milioane lei, de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, de la banci 334,1 milioane de lei la o dobanda de 4,50% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 86 de luni.

MFP a imprumutat, astazi, 334,1 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi de la banci 334,1 milioane de lei la o dobanda de 4,5% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 86 de luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )