Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisioanele obtinute de banci din consultanta - la nivelul maxim al ultimilor sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisioanele obtinute de banci din consultanta - la nivelul maxim al ultimilor sapte ani

Comisioanele obtinute de bancile de investitii au crescut, anul trecut, pana la nivelul maxim al ultimilor sapte ani, insumand 90,1 miliarde de dolari, in principal in baza tranzactiilor din Asia de Nord si Europa de Sud. continuă pe Ziarul Bursa

Angajatul unei banci din Bucuresti a furat sute de mii de lei din contul unui client

Angajatul unei banci din Bucuresti este cercetat penal pentru ca ar fi furat, cu ajutorul unui token, sute de mii de lei din contul unui client. Barbatul a cerut eliberarea unui nou token in numele clientului sau.

Creditele in CHF. De la Luxemburg vine speranta pentru datornicii la banci din Romania. Dar nu e briceagul elvetian

Doua hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene dau sperante romanilor cu credite in franci elvetieni CHF) care se duc in instantele romanesti. In anul 2014, Curtea de la Luxemburg a decis in favoarea unui client ungur care cerea sa-si plateasca ratele in CHF la cursul de schimb de la data in care banca i-a dat efectiv banii cu imprumut. Intr-un alt caz, din Franta, instanta europeana a aratat ca banca trebuia sa evalueze bonitatea imprumutatului, sa-l informeze pe acesta in timp util, inainte de incheierea contractului de credit, si sa-i ofere explicatii adaptate acestuia in privina capacitatii de a-si plati ratele. La incheierea unui contract de imprumut in valuta consumatorii trebuie sa poata evalua consecintele economice ale aplicarii, la rambursarea imprumutului, a unui curs de schimb diferit de cel aplicabil la calcularea sumei imprumutului cu ocazia deblocarii acesteia, a explicat, pentru HotNews, agentul Romaniei la CJUE, Razvan Horatiu Radu.

Angajatii unei banci din Texas nu au mai vazut asa ceva in viata lor. Un batran a venit sa depuna 230 de kilograme de bani. Care era valoarea

Functionarii unei agentii bancare din Texas au fost uimiti cand un localnic a venit sa depuna aproape 230 de kilograme de monede de un cent. Barbatul, in varsta de 81 de ani, a pus deoparte banutii inca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3217 seconds )