Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Hotnews Hotnews,
 Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie. Pentru postul de presedinte executiv sunt trei candidati - Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, iar pentru cel de secretar general candideaza Marian Neacsu si Codrin Stefanescu. Decizia finala va fi luata prin vot la Congresul din 10 martie, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

ACTUALIZARE 13:30 Dragnea: Cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot, a anuntat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea. ------- *ACTUALIZARE 11:30 Liviu Dragnea: Voi propune in CEx sa validam si un dosar gol, sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea PSD ------- Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Comitetul Executiv al PSD a validat toti candidatii pentru Congresul de sambata

Comitetul Executiv al PSD decide, vineri, cine sunt candidatii pentru functiile disponibile din partid, la un Congres unde miza cade pe polul de putere de la nivelul doi, pentru ca singura functie care nu e pusa in joc este cea a presedintelui de.

O noua zi de foc pentru PSD. incepe sedinta in care vor fi validate candidaturile pentru congresul de sambata

Comitetul Executiv al PSD trebuie sa valideze candidaturile depuse pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte. Tensiunile dintre tabere sunt din ce in ce mai evidente. Codrin.

Comitetul Executiv National al PSD a stabilit lista candidatilor pentru Congresul de sambata

Comitetul Executiv National al PSD a stabilit lista candidatilor pentru functiile de conducere, candidati care vor fi votati la Congresul de sambata. Liderii social-democrati au aprobat 23 de dosare de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )