Libnet.ro
UNICEF

09:30

Comoara ascunsa din Muntii Buzaului. Ce au descoperit niste romani care au ajuns aici

Playtech Playtech,
Comoara ascunsa din Muntii Buzaului. Ce au descoperit niste romani care au ajuns aici

Cativa romani au descoperit o adevarata comoara pe care multi nu au reusit sa o vada. Oamenii au impartasit imaginile surprinse in Muntii Buzaului cu toata lumea. Ce comoara au gasit niste romani in Muntii Buzaului? Romania ascunde multe frumuseti pe care insasi locuitorii ei nu le-au vazut in fata ochilor. Un peisaj superb se . continuă pe Playtech

VIDEO Cascada Casoca, comoara ascunsa in Muntii Buzaului. Un taram cu un potential turistic fantastic

In nordul judetului Buzau, in apropiere de lacul Siriu, se afla una dintre cele mai frumoase caderi de apa din Subcarpatii de Curbura: cascada Casoca. inconjurata de paduri de conifere si de fag si invaluita intr-o aura de legenda, zona ii atrage pe turisti mai ales prin salbaticia nealterata si linistea racoroasa a muntelui.

De ce apar cutremure in Vrancea, de fapt. Ce au descoperit cercetatorii romani in pamantul din toata zona

De ce sunt, de fapt cutremure in Vrancea. Conform specialistilor, seismicitatea in zona Vrancea este una dintre cele mai interesante din lume, nu doar din punct de vedere al energiei cutremurelor ce se produc aici, ci si prin faptul ca seismele mari se produc cu anumire regularitati. De ce apar cutremure in Vrancea, de fapt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )