Libnet.ro
UNICEF

14:45

Comoara din aur, argint si diamante din Romania. De ce este scoasa la licitatie

Playtech Playtech,
Comoara din aur, argint si diamante din Romania. De ce este scoasa la licitatie

Desi nu suntem contemporani cu piratii, care strabateau teritorii in lung si in lat in cautare de comori, nu inseamna ca nu ne putem bucura de existenta uneia. Chiar in Romania, a fost descoperit un adevarat tezaur. Comoara de aur, argint si diamante, estimata la mii de euro, urmeaza sa fie accesibila si publicului larg. continuă pe Playtech

Previziuni apocaliptice post-pandemia de covid-19. Ce se va intampla cu Romania, este ireal

Unul din organismele de analiza globala, Forumul Economic Mondial, a lansat recent un amplu raport pentru 2021. Raportul WOF se bazeaza pe efectele din 2020 a actualei crize epidemiologice si economice. Concluziile raportului sunt alarmante, desi anuntate de WOF inca din 2006. Concluziile raportului WOF, alarmante pentru 2021 Cea de-a 16-a editie a raportului privind .

Descoperire socanta in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani

O descoperire socanta a fost in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cat de periculosi sunt, de fapt, cabanosii din magazine. Ce substanta periculoasa contin Descoperire socanta in ceea ce priveste cabanosul din magazine. Acum s-a aflat cat de periculos este, de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )