Libnet.ro
UNICEF

11:30

Comoara din Transilvania dezvaluie detalii despre activitatile stravechi desfasurate acolo

Playtech Playtech,
Comoara din Transilvania dezvaluie detalii despre activitatile stravechi desfasurate acolo

In anii 60, o echipa de arheologi care explorau Pestera Cioclovina au gasit mii de margele din sticla, pietre pretioase si chihlimbar. O noua analiza dezvaluie detalii noi despre originea. continuă pe Playtech

Comoara din Romania dezvaluie detalii cruciale despre activitatile vechi

In anii 60, o echipa de arheologi care explorau Pestera Cioclovina au gasit mii de margele din sticla, pietre pretioase si chihlimbar. O noua analiza dezvaluie detalii noi despre originea.

Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Au aparut noi detalii despre inginerul roman disparut in urma cu o luna in Istanbul. Cand a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas, Salvatore Popescu era imbracat cu hainele din ziua disparitiei, nu.

Sabina Iosub, detalii despre dezbaterea exploziva de la Strasbourg

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi prezent si pr.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

Detalii incendiare desapre viata amoroasa a lui Nicolae Guta au iesit la iveala! Manelistul, implicat in prezent indtr-o srelatie cu Cristina a intrat in depresie, in conditiile in care nu mai poate face.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )