Libnet.ro
UNICEF

18:30

Compania americana Raytheon emite catre Aerostar Bacau o cerere de oferta de lucrari pentru sistemele Patriot

Hotnews Hotnews,
 Compania americana Raytheon emite catre Aerostar Bacau o cerere de oferta de lucrari pentru sistemele Patriot

Compania americana Raytheon a emis o cerere de oferta catre Aerostar S. pentru mai multe informatii despre piese prelucrate si piese mecanice pentru radarul Patriot care ar putea fi fabricate la Bacau. Raytheon este producatorul sistemelor de rachete pentru aparare anti-aeriana achizitionate de Romania, un program demarat in 2017, cu o valoare de 3,9 miliarde de euro si care presupune sapte sisteme si baterii Patriot pentru Fortele Aeriene si Fortele Terestre. continuă pe Hotnews

Compania americana Raytheon a emis catre Aerostar o cerere de oferta pentru sistemele Patriot

Compania americana Raytheon a anuntat astazi ca a emis o cerere de oferta catre compania romaneasca Aerostar pentru a obtine mai multe informatii despre piesele care ar putea fi fabricate la Bacau pentru radarul Patriot, parte din sistemul de rachete Patriot.

Compania Aerostar Bacau, la un pas de a produce piese pentru celebrele sisteme de rachete americane Patriot

Compania Aerostar SA din Bacau este pe punctul de a ajunge furnizor de piese pentru radarul sistemului de rachete Patriot produs de compania americana Raytheon. Asta dupa ce firma americana a emis o cerere de oferta catre Aerostar SA. Partenerii americani au cerut mai multe informatii despre piese prelucrate si piese mecanice pentru radarul Patriot care ar pot fi fabricate la Bacau.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )