Libnet.ro
UNICEF

09:31

Compania austriaca Grawe Carat a fost exclusa din componenta emitentilor de Carte Verde din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Compania austriaca Grawe Carat a fost exclusa din componenta emitentilor de Carte Verde din Republica Moldova

Decizia adoptata la 27 septembrie 2013 de adunarea generala extraordinara a membrilor Biroului National al Asiguratorilor de Autovehicule BNAA) a fost facuta publica astazi. Administratia companiei Grawe Carat sustine ca isi va apara dreptul de a activa pe piata conform normelor legale nationale si internationale. continuă pe Adevărul

O companie austriaca a fost exclusa din componenta emitentilor de Carte Verde din Republica Moldova

Decizia adoptata la 27 septembrie 2013 de adunarea generala extraordinara a membrilor Biroului National al Asiguratorilor de Autovehicule BNAA) a fost facuta publica astazi. Administratia companiei Grawe Carat sustine ca isi va apara dreptul de a activa pe piata conform normelor legale nationale si internationale.

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor la cateva zile dupa ce a fost numit pe post

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor prin decizie a primului ministru Victor Ponta, la doar cateva zile dupa ce fusese numit pe acest post.

Daniel Sanchez, antrenorul echipei Valenciennes, a fost suspendat din functie

Daniel Sanchez, antronorul echipei Valenciennes, a fost suspendat din functie, a anuntat presedintele clubului, Jean-Raymond Legrand, citat de AFP. Daniel Sanchez este suspendat si este convocat, joi, la o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )