Libnet.ro
UNICEF

12:15

Compania care ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Compania care ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19

Romanian Software, companie ce dezvolta si implementeaza solutii software in domeniul resurselor umane, anunta ca ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale. continuă pe Adevărul

O companie ofera servicii gratuite pentru sustinerea companiilor in lucrul de la distanta

Pentru a ajuta companiile mici si mijlocii sa treaca mai usor de aceasta perioada, dezvoltatorul de solutii software de business Softone Romania ofera acces gratuit, timp de trei luni, pentru cate trei utilizatori ai companiilor doritoare la accesarea solutiei de gestiune Soft1 360, pentru a sustine lucrul de acasa.

BCR-InnovX adauga locuri pentru start-up-urile care ofera solutii in contextul Covid-19

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, adauga inca 10 locuri in programul de incubare din Bucuresti pentru start-up-urile care ofera solutii inovatoare in tehnologie pentru provocarile din domeniile sanatate, social si economic induse de Covid-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Solutia la care au recurs casele de pensii pentru cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare

Casele de pensii au venit cu o solutie pentru pensionarii care isi depun dosarul in perioada aceasta. Care vor fi demersurile in contextul pandemiei cu COVID-19 pentru varstnici? Solutia caselor de pensii pentru cei care isi depun dosarele de pensionare in contextul decretarii starii de urgenta, in conformitate si cu noile masuri de preventie indicate .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )