Libnet.ro
UNICEF

20:45

Compania ELCEN intra in insolventa, a decis Tribunalul Bucuresti

B1 B1,
Compania ELCEN intra in insolventa, a decis Tribunalul Bucuresti

E oficial! ELCEN intra in insolventa! Tribunalul Bucuresti a aprobat cererea companiei, la doar o zi dupa ce a luat aceeasi decizie si in cazul RADET. Detalii AICI) Prin intrarea in. continuă pe B1

Tribunalul Bucuresti a decis: ELCEN va intra in insolventa

Compania ELCEN va intra in insolventa, au decis, joi, magistratii Tribunalului Bucuresti.

Elcen intra in insolventa

ACTUALIZARE 17:30 ELCEN: Prin intrarea in insolventa, se urmareste, cu prioritate, eficientizarea activitatii societatii Prin intrarea in insolventa a ELCEN, se urmareste, cu prioritate, eficientizarea activitatii societatii, urmand a se supune aprobarii creditorilor un plan de reorganizare coerent, informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa. ---------- *ACTUALIZARE 16:25 Tribunalul Bucuresti a admis, astazi, cererea Elcectrocentrale Bucuresti ELCEN) de intrare in insolventa, datoriile totale fiind in prezent de aproximativ 1,6 miliarde de lei iar creantele inregistrate de RADET insumand aproximativ 3,6 miliarde de lei, transmite Digi24. ro. --------- Dupa ce, miercuri, RADET a intrat in insolventa, instanta ar putea lua astazi aceeasi decizie si in cazul ELCEN. Electrocentrale Bucuresti spera sa scape astfel de datoriile de peste 300 de milioane de lei pe care trebuie sa le plateasca Romgaz.

ELCEN intra oficial in insolventa, KPMG a fost desemnat drept administrator judiciar

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea companiei ELCEN, cel mai mare producator de energie termica din Romania, de intrare in insolventa si a desemnat ca administrator judiciar KPMG. Decizia poate fi contestata in sapte zile de la comunicare.

RADET intra oficial in insolventa: Cererea a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti

Compania RADET intra oficial in insolventa, dupa ce Tribunalul Bucuresti a aprobat o cerere in acest sens, informeaza B1 TV. Reprezentantii companiei au explicat inca de la inceput ca.

Tribunalul Bucuresti judeca miercuri cererea de insolventa a RADET

Tribunalul Bucuresti analizeaza astazi cererea de insolventa depusa de catre conducerea Regiei Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET), care este responsabila de livrarea agentului termic in Capitala, in conditiile in care a acumulat datorii de 3,6 miliarde de lei catre ELCEN, producatorul de apa calda si caldura care asigura alimentarea Bucurestiului.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea RADET de intrare in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis, miercuri dupa-amiaza, cererea RADET de a intra in insolventa.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea RADET de intrare in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis, miercuri, cererea Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti de intrare in insolventa si a desemnat administratorul provizoriu.

La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au inceput audierile in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

La Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti se desfasoara, luni, audierile ambulantierilor si personalului medical implicat in cazul lui Ioan Gyuri Pascu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )