Libnet.ro
UNICEF

19:15

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are un nou sef

România Liberă România Liberă,
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are un nou sef

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aerogarile Capitalei . continuă pe România Liberă

Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroporturile Capitalei, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata vineri, in prima sedinta a noului Consiliu de Administratie al Aeroporturi Bucuresti. Citeste despre Dosarul schimbului de terenuri la Aeroportul Baneasa in sectiunea Dosare de Achizitii Publice.

Demitere in masa la Aeroporturi Bucuresti: consiliul de administratie, inlocuit

Ministerul Transporturilor a numit, joi, un Consiliu de Administratie interimar la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, dupa ce a demis administratorii, conform anuntului dat de Fondul Proprietatea, in calitate de actionar minoritar al companiei,.

Ministerul Transporturilor a demis Consiliul de Administratie de la Aeroporturi Bucuresti intr-o sedinta care ridica semne de intrebare privind legalitatea

Ministerul Transporturilor a demis joi administratorii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti si a numit un Consiliu de Administratie interimar, a anuntat Fondul Proprietatea, actionar minoritar al companiei care administreaza aeroporturile Capitalei, sustinand ca exista dovezi ca Adunarea Generala a Actionarilor a avut loc fara respectarea prevederilor legale, transmite Mediafax. Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Dan Sova, a venit personal la sedinta de joi pentru a forta demiterea managerilor privati, in ciuda rezultatelor bune inregistrate de companie de la instalarea guvernantei corporatiste cerute de partenerii externi - FMI, Banca Mondiala,si Comisia Europeana.

MT a demis Consiliul de Administratie de la Aeroporturi Bucuresti

Ministerul Transporturilor a demis ieri administratorii CN Aeroporturi Bucuresti si a numit un CA interimar, a anuntat Fondul Proprietatea, actionar minoritar al companiei care administreaza aeroporturile Capitalei, sustinand ca exista dovezi ca AGA a avut loc fara respectarea prevederilor legale.

Ministerul Transporturilor a demis CA de la Aeroporturi Bucuresti

Ministerul Transporturilor MT) a demis astazi administratorii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB) si a numit un Consiliu de Administratie CA) interimar, transmite, printr-un comunicat, Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP), actionar minoritar al companiei care administreaza aeroporturile Capitalei, sustinand ca exista dovezi clare ca Adunarea Generala a Actionarilor AGA) a avut loc fara respectarea prevederilor legale.

Pe Scurt: Un nou sef de PR pe cale sa vina la Pro TV. Contul Harley-Davidson Bucuresti - la agentia The Practice

La Pro TV urmeaza sa vina un nou coordonator pe zona de relatii publice, dupa restructurarea brusca ce a afectat acest departament la inceputul acestei luni. Iar Agentia de PR The Practice se ocupa de contul Harley-Davidson Bucuresti.

Ministerul Transporturilor a demis Consiliul de Administratie de la Aeroporturi Bucuresti

Ministerul Transporturilor a demis joi administratorii CNAeroporturi Bucuresti si a numit un CA interimar, a anuntat Fondul Proprietatea, actionar minoritar al companiei care administreaza aeroporturile .

Veneto Banca Bucuresti are in plan o crestere cu cate 70 mil. euro pentru soldurile la depozite si credite

Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, fosta filiala a Bancii Italo Romena, redenumita dupa fuziunea celor doua banci italiene dupa absorbtia celei din urma, prognozeaza o crestere pentru soldul depozitelor si al creditelor cu cate 70 milioane de euro,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )