Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania Schweighofer ameninta cu concedieri masive si retragerea din Romania

Antena3 Antena3,
Compania Schweighofer ameninta cu concedieri masive si retragerea din Romania

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA,. continuă pe Antena3

Austriecii de la Schweighofer nu exclud retragerea din Romania. Compania are peste 2 500 de angajati

Compania austriaca Schweighofer s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, anunta Agerpres. Un purtator de cuvant al companiei austriece citat de Agerpres a declarat ca impactul noii legi nu.

Schweighofer Holzindustrie ameninta cu retragerea din Romania din cauza noului Cod Silvic

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA, preluata de Agerpres.

Compania Schweighofer ameninta Guvernul cu procese in cazul adoptarii noului Cod silvic

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer ameninta Guvernul cu procese daca va fi adoptat Codul silvic in forma actuala. Compania i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care spune ca documentul.

Compania Holzindustrie Schweighofer ameninta ca pleaca din Romania

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer a avertizat, vineri, ca s-ar putea retrage din Romania, din cauza noului Cod Silvic, potrivit agentiei APA, conform Mediafax.

Schweighofer ameninta ca se retrage din Romania: Codul Silvic pune in pericol 3.000 de locuri de munca

Holzindustrie Schweighofer a transmis o scrisoare catre Parlament, in care se plange de limitarea la 30% a achizitiei de masa lemnoasa, prevazuta de noul Cod Silvic, care va fi votat de Camerei Deputatilor saptamana viitoare. Firma austriaca avertizeaza ca s-ar putea retrage din Romania in cazul in care Codul Silvic va ramane in forma dorita de PSD.

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din aceasta luna nu mai sunt la vanzare in Romania. Decizia a venit in instanta si compania nu a primit dreptul de a reporni vanzarile. eMAG este unul dintre retailerii care au interdictie de la import si vanzare. Vringo, o companie din New York, a reusit sa [] Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cemacon intra pe profit si devine al doilea producator de caramizi din Romania

Cemacon, al doilea producator de blocuri ceramice din Romania, conform studiului de piata facut de compania InterBiz, a inregistrat profit la finalul primului trimestru din 2015.

United Nations Global Compact si-a lansat filiala din Romania. Fundatia Mereu Aproape, invitata sa adere la retea

Reteaua UN Global Compact si-a lasat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si ONG-uri.

Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Debutul in regie al lui Vlad Paunescu, lungmetrajul LIVE va fi lansat de Castel Film de vineri in 38 de cinematografe din Romania. Pelicula ii are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Leroy Merlin deschide in Ploiesti cel de-al treilea magazin din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide joi, 14 mai, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din Romania, situat in cadrul centrului comercial din comuna Blejoi, judetul Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )