Libnet.ro
UNICEF

01:05

O companie aeriana se retrage din Romania. Ce se intampla cu cei care au bilete cumparate

Antena3 Antena3,
O companie aeriana se retrage din Romania. Ce se intampla cu cei care au bilete cumparate

Compania aeriana TAP Air Portugal a anuntat ca va renunta la cursa Lisabona-Bucuresti incepand cu sfarsitul lunii ianuarie. Potrivit unui comunicat de presa, incepand cu 27 ianuarie 2019, TAP Air. continuă pe Antena3

O companie aeriana se retrage din Romania. Ce trebuie sa faca cei care si-au rezervat bilete

O companie aeriana care colaboreaza de ceva timp cu Tarom a anuntat luni ca se va retrage din Romania, pentru ca profiturile sunt sub asteptari.

Nici a doua ncercare nu a avut succes: Compania aeriana TAP Air Portugal se retrage din Romnia

TAP Air Portugal se retrage din Romania si anuleaza zborurile directe Lisabona - Bucuresti - Lisabona, incepand cu 27 ianuarie 2019, informeaza compania aeriana pe pagina sa de Facebook.

TAP AIR Portugal se retrage din Romania

Compania aeriana, TAP Air Portugal, a anuntat ca, incepand cu data de 27 ianuarie 2019, nu va mai opera ruta directa Lisabona - Bucuresti.

O mare companie AERIANA iese de pe piata din Romania din ianuarie 2019. Ce se intampla cu romanii care si-au luat deja bilete

O mare companie aeriana se retrage din Romania. Cursele Lisabona Bucuresti vor fi sistate incepand din 27 ianuarie 2019, anunta TAP Portugal. Clientii care au cumparat deja bilete vor fi.

IN IANUARIE 2019: TAP Air Portugal se retrage din tara noastra

Operatorul aerian TAP Air Portugal se retrage de pe piata din Romania incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2019, din cauza profitabilitatii scazute pe rutele operate.

Sorana Cirstea se retrage din echipa nationala de Fed Cup: Simt ca mi-am facut datoria si acum este momentul sa predau stafeta noii generatii

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, a anuntat luni dimineata, pe contul personal de Facebook, ca se va retrage din echipa nationala de Fed Cup. Dupa 12 ani de jucat pentru Romania,a venit momentul .

Brazilia se va retrage din Pactul ONU pentru migratie n ianuarie 2019

Viitoarea administratie a Braziliei a anuntat ca tara se va retrage din pactul ONU privind migratia, adoptat in orasul marocan Marrakech, atunci cand presedintele ales, Jair Bolsonaro, va prelua mandatul in ianuarie, informeaza France 24.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )