Libnet.ro
UNICEF

08:30

O companie din Noua Zeelanda isi recompenseaza financiar angajatii care vin cu bicicleta la munca

Hotnews Hotnews,
 O companie din Noua Zeelanda isi recompenseaza financiar angajatii care vin cu bicicleta la munca

O companie din Christchurch ii recompenseaza cu bani pe angajatii care sunt de acord sa vina la munca cu bicicleta zilnic, in incercarea de a-i convinge sa faca miscare si de a le lecui dependenta de masini, informeazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

Noua Zeelanda a incheiat cea mai calduroasa vara inregistrata vreodata

Locuitorii din Noua Zeelanda au avut parte de cea mai calduroasa vara din istoria inregistrarilor meteorologice din aceasta tara, informeaza DPA, citata de Agerpres.

O companie ii recompenseaza financiar pe cei care vin cu bicicleta la munca. Cat primesc angajatii

O companie din Christchurch ii recompenseaza cu bani pe angajatii care sunt de acord sa vina la munca cu bicicleta zilnic, in incercarea de a-i convinge sa faca miscare si de a le lecui dependenta de.

Alexander Wang si-a exclus toate modelele din noua colectie. Iata ce s-a intamplat!

Pentru campania de promovare a noii colectii de primavara 2018, Alexander Wang a lucrat cu nume mari, precum Kaia Gerber, Zoe Kravitz, Taraji P. Henson, Behati Prinsloo si multi altii. Nimic nou pana acum. Numai ca in vizualuri, a ales sa nu le foloseasca fetele.

Reuniune la Bucuresti a ministrilor Apararii din noua state din Europa Centrala si de Est, oficiali NATO si SUA

Reuniunea ministrilor apararii din tarile participante la Initiativa Bucharest 9 B9) isi va deschide lucrarile marti, 13 martie, la ora 9. 00, in sala Drepturilor omului din Palatul Parlamentului, anunta MApN. La intalnire vor participa ministrii de Aparare din 9 state din Europa Centrala si de est, oficiali ai NATO, precum si reprezentanti ai Departamentului american al apararii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )