Libnet.ro
UNICEF

14:00

O companie de relatii publice din Marea Britanie, acuzata de instigarea la ura rasiala

Hotnews Hotnews,
 O companie de relatii publice din Marea Britanie, acuzata de instigarea la ura rasiala

Compania multinationala britanica de relatii publice si marketing Bell Pottinger a fost exclusa din organul de relatii publice al Regatului Unit din cauza unui contract controversat pe care l-a realizat in Africa de Sud, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Familia regala din Marea Britanie se mareste. Kate Middleton este din nou insarcinata

Familia regala din Marea Britanie se mareste. Kate Middleton este din nou insarcinata. Chiar daca zvonul aparuse cateva zile, de data aceasta Palatul Buckingham a fost cel care a confirmat vestea, p.

Marea Britanie trebuie sa investeasca masiv in centrale electrice

Marea Britanie trebuie sa cheltuiasca miliarde de lire sterline in noi centrale electrice, retele si puncte de incarcare a autovehiculelor electrice, pentru a evita o penurie de energie electrica atunci cand interdictia planificata pentru motoare diesel si benzina va intra in vigoare, scrie Reuters.

Marea Britanie-sondaj: Mai mult de jumatate din populatia britanica declara ca nu are religie; 3% dintre adultii tineri spun ca sunt anglicani si 9% spun ca sunt catolici

Biserica Angliei se confrunta cu o scadere catastrofala a procentului tinerilor care se descriu ca fiind anglicani, potrivit TheGuardian. Pentru prima data, mai mult de jumatate din populatie declara ca nu are o religie, iar decalajul dintre generatiile care sunt sau nu afiliate unei religii se mareste, potrivit Sondajului Atitudinilor Sociale Britanice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )