Libnet.ro
UNICEF

12:45

Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe baril, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

CFR SA va incheia anul 2015 cu o rata de absorbtie a fondurilor europene de peste 70%

CFR SA va incheia anul 2015 cu o rata de absorbtie a fondurilor europene de peste 70%, a afirmat, ieri, directorul general al companiei, Dan Costescu.

Primele 500 de companii din SUA tin in strainatate 2.100 miliarde dolari

Cele mai mari 500 de companii americane pastreaza in strainatate profituri in valoare de peste 2. 100 de miliarde de dolari, ca sa evite plata taxelor, si ar datora fiscului din SUA 620 de miliarde de dolari daca ar repatria fondurile, potrivit unui studiu publicat ieri, citat de Reuters.

Deutsche Bank estimeaza ca a pierdut peste 6 miliarde euro in trimestrul al treilea

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, anticipeaza ca a consemnat pierderi de 6,2 miliarde de euro 7 miliarde de dolari) in trimestrul al treilea, ca urmare a deprercierii cu 5,8 miliarde de euro a activelor diviziilor de investment banking si private banking.

Ce planuri are Veritas, compania pe care Symantec a vandut-o cu 8 miliarde de dolari

Symantec, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de solutii antivirus, anuntase in august ca divizia de management al informatiei Veritas va fi vanduta cu 8 miliarde de dolari. Acum, etapa cu etapa Veritas se desprinde de Symantec, iar la inceput de 2016 separarea va fi totala. Pe plan local este de asteptat ca Veritas sa isi extinda echipa si sa beneficieze de investitii mai mari, Romania deservind mai multe piete din regiune. Symantec cumparase Veritas in 2004, pentru 13,5 miliarde dolari, compania devenind atunci al patrulea gigant software al lumii.

Colosul berii: Anheuser-Busch InBev ofera 104 miliarde de dolari pentru preluarea SABMiller, care detine in Romania Ursus, Timisoreana si Azuga

Anheuser-Busch InBev AB InBev), cel mai mare producator de bere la nivel mondial, ofera 104 miliarde dolari pentru preluarea SABMiller, al doilea jucator de pe piata, relateaza Bloomberg.

Regiunea Nord Vest vrea sa atraga peste patru miliarde de euro din fonduri europene

De-a lungul procesului de planificare pentru perioada de programare 2014-2020, potentialii beneficiari ai Programului Operational Regional POR) au conturat peste 1. 800 idei de proiecte, dintre care peste 50 sunt considerate prioritare, ne-au declarat reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord Vest ADR NV).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )