Libnet.ro
UNICEF

00:06

Competitia pentru muncitorii romani devine tot mai acerba. Italienii isi fac griji ca lucratorii sezonieri prefera Germania si Marea Britanie Deficitul de forta de munca, acutizat de epidemia de coronavirus

B1 B1,
Competitia pentru muncitorii romani devine tot mai acerba. Italienii isi fac griji ca lucratorii sezonieri prefera Germania si Marea Britanie Deficitul de forta de munca, acutizat de epidemia de coronavirus

Eforturile Italiei de a aduce cat mai multi muncitori romani in agricultura si competitia acerba cu alte state pentru acestia ar putea avea serioase consecinte asupra economiei, avertizeaza Federatia. continuă pe B1

PLUS cere masuri de protectie pentru muncitorii sezonieri din agricultura

PLUS Diaspora solicita Guvernului, prin Ministerul de Externe si Ministerul Muncii, sa se asigure ca muncitorii romani care lucreaza in agricultura in fermele de pe teritoriul UE au acces la munca legala, in toate conditiile legislatiei de protectie a muncii din statele europene si la nivelul valorilor Uniunii.

Tot mai multe infarcturi in contextul coronavirusului. Medicii trag un semnal de alarma

Medicii trag un semnal de alarma cu privire la faptul ca tot mai multe infarcturi sunt asociate, in ultima vreme, cu virusul COVID-19.

Gheorghe Hagi rezista tot mai greu in izolare

Fostul mare international Gheorghe Hagi rezista tot mai greu in izolarea impusa de autoritati prin starea de urgenta pentru stoparea raspandirii noului virus gripal.

HORNBACH: Automatizarile SMART home castiga tot mai mult teren

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente castiga tot mai mult teren in preferintele clientilor, mai ales in contextul in care,astazi, cu totii suntem conectati la the Internet of Things si cea mai mare parte din activitatea zilnica are loc in mediul online, se arataintr-un comunicat al Hornbach, remis Redactiei noastre.

Bataie pe muncitorii sezonieri romani, intre statele europene

Muncitorii romani devin tot mai doriti in Europa, relateaza Euronews, care, citand un reprezentant al Federatiei Muncitorilor Agroindustriali din Italia, constata ca a izbucnit o adevarata lupta pentru angajarea lucratorilor sezonieri din Romania.

METEO. Vreme deosebit de calda pentru final de aprilie. Prognoza pentru intervalul 27 aprilie - 3 mai (VIDEO)

Vremea se anunta deosebit de calda pentru sfarsitul acestei luni. Pentru intervalul 27 aprilie 3 mai, meteorologii prognozeaza o atmosfera placuta si temperaturi de pana la 23 de grade Celsius. Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )