Libnet.ro
UNICEF

22:15

Complexul Energetic Hunedoara iese pentru a doua oara din insolventa, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia

Hotnews Hotnews,
 Complexul Energetic Hunedoara iese pentru a doua oara din insolventa, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean. continuă pe Hotnews

Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa, a decis Curtea de Apel Alba Iulia

Complexul Energetic Hunedoara va iesi din insolventa potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Alba Iulia. Decizia anuleaza sentinta Tribunalului Hunedoara prin care, in luna iunie a acestui an, a fost deschisa procedura in acest sens. Decizia Curtii de Apel Alba Iulia este definitiva.

Curtea de Apel: Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa. Hotararea instantei este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Insolventa Complexului Energetic Hunedoara, respinsa la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea privind intrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara. Instanta a admis apelurile declarate in cauza si a dispus anularea deciziei judecatorului sindic de la Tribunalul Hunedoara.

Gabriela Firea critica liberalii pentru organizarea mitingului din Piata Revolutiei: Capitala, blocata de sustinatorii adusi din toata tara ai Guvernului de tehnocrati

Edilul Capitalei a criticat, pe pagina sa de Facebook, liberalii pentru organizarea mitingului din Piata Revolutiei, unde au participat peste 20. 000 de oameni.

Cod galben de ceata pentru cinci judete din zona Munteniei pana la ora 13

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare Cod galben de ceata pentru cinci judete din zona Munteniei, valabila pana la ora 13.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis iesirea din insolventa a Complexului Energetic Hunedoara

Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au discutat marti apelurile formulate impotriva hotararii sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa a Complexului Energetic.

Ghid pentru noaptea alegerilor din SUA |OPINIE

Scrutinul prezidential are loc marti, sectiile de votare incepand sa se inchida la cateva ore dupa miezul noptii pe fusul orar din Romania deci miercuri, incepand cu ora 2 dimineata). in SUA sunt patru fusuri orare, din acest motiv rezultatele vor sosi in termenii relevanti pentru noi, in Romania de-a lungul intregii nopti de marti spre miercuri.

Deputatii au adoptat legea pentru majorarea salariilor din sanatate si educatie. Dragnea sustine ca impactul bugetar e mai redus decat spune Guvernul. Pislaru: Vindeti iluzii

Deputatii au adoptat, luni, legea pentru aprobarea OUG 20 / 2016 care aduce numeroase cresteri salariale, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, cerandu-le alesilor sa nu vanda iluzii si sa pastreze demnitatea functiei.

Meteorologii au emis avertizari cod galben de vant puternic pentru noua judete din tara

Judetele Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Neamt si Suceava sunt sub avertizare cod galben de vant puternic, emisa de ANM pana duminica la ora 15. 00 in cazul primelor patru, si pana la 14. 00, respectiv 12. 10 pentru zona de munte a celorlalte judete, informeaza Mediafax.

Elmar Brok, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European: Campania din SUA este un pericol pentru democratie

Campania electorala din Statele Unite, marcata de populism si atacuri personale, reprezinta un pericol pentru democratie, atrage atentia eurodeputatul PPE german Elmar Brok .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )