Libnet.ro
UNICEF

08:00

Complexul Energetic Hunedoara a intrat din nou in insolventa, cu acelasi administrator judiciar, GMC Craiova

Adevărul Adevărul,
Complexul Energetic Hunedoara a intrat din nou in insolventa, cu acelasi administrator judiciar, GMC Craiova

Tribunalul Hunedoara a admis cererea de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara si a stabilit ca administrarea companiei sa fie realizata de Casa de Insolventa GMC Craiova. continuă pe Adevărul

Complexul Energetic Hunedoara a reintrat in insolventa

Tribunalul Hunedoara a decis joi reintrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a numit acelasi administrator judiciar, respectiv firma GMC SPRL Craiova, au declarat, pentruAGERPRES,.

Telenovela continua: Complexul Energetic Hunedoara a reintrat in insolventa si tot GMC Craiova este administrator judiciar

Complexul Energetic Hunedoara a reintrat in insolventa, dupa ce la inceputul lunii mai instanta anulase procedura, in urma unei plangeri a sindicatelor, dar tot firma GMC Craiova este administrator judiciar si acum.

Complexul Energetic Hunedoara din nou in insolventa

Tribunalul Hunedoara a decis joi reintrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a numit acelasi administrator judiciar, respectiv firma GMC SPRL Craiova, au declarat, pentru AGERPRES, surse din sectorul energetic. CEH intrase in insolventa pe 7 ianuarie, insa Curtea de Apel Alba Iulia a anulat sentinta respectiva si a trimis-o la rejudecare la instanta de fond, in 3 mai, admitand astfel apelul formulat de Sindicatul Noroc Bun Petrosani.

Complexul Energetic Hunedoara a reintrat in insolventa

Tribunalul Hunedoara a decis joi reintrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara CEH), fiind numita administrator judiciar firma GMC SPRL Craiova. Este aceeasi firma care a fost numita si la prima procedura de intrare in insolventa. Practic, compania s-a intors la momentul 7 ianuarie 2016, cand Tribunalul Hunedoara a decis insolventa.

Diana Munteanu iubeste din nou

Diana Munteanu iubeste din nou. Dupa cativa ani de la divortul de Claudiu Niculescu, prezentatoarea de la Antena 1 are o noua relatie. Iata cine este noul ei partener pe care l-a expus, in sfarsit, pe facebook. La cativa ani de la divortul de fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu iubeste din nou.

Claudia Patrascanu este din nou insarcinata

Claudia Patrascanu, artista cunoscuta din trupa Sexxy, este din nou insarcinata. Solista asteapta cel de-al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Gabi Badalau. Iata ce declara! .

Loteria, pe cale sa fie din nou transferata

Loteria Romana este pe cale sa fie din nou transferata - de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ONJN) la Ministerul Economiei -, dupa ce, in toamna anului trecut, a fost trecuta de sub administrarea Ministerului Finantelor Publice sub coordonarea ONJN.

Carmen Iohannis gafeaza din nou. Care a fost tinuta Primei Doamne la vizita presedintelui german la Sibiu (FOTO)

Carmen Iohannis, Prima Doamna a Romaniei, a comis o noua gafa vestimentara, de data aceasta cu ocazia vizitei presedintelui german Joachim Gauck la Sibiu. Aceasta nu numai ca a purtat din nou o rochie.

Nicoleta Luciu, din nou pe masa de operatie

Nicoleta Luciu ajunge din nou pe masa de operatie, in clinica din Turcia. De data aceasta, vedeta vrea sa-si faca un implant de sprancene.

Din nou, despre colapsul sanatatii

Am evitat in ultimele saptamani sa reiau temele majore ale sistemului de sanatate din Romania. Am trecut prin procesul alegeri-lor locale, viata politica a avut alte prioritati, iar viata publica, in general, s-a mulat pe jocul electoral.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )