Libnet.ro
UNICEF

00:07

Componenta grupelor Europa League. Ce confruntari au ratat FCSB si Rapid Viena

Online Sport Online Sport,
Componenta grupelor Europa League. Ce confruntari au ratat FCSB si Rapid Viena

De la ora 14:00 am transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a grupelor Europa League, faza a competitiei unde au ajuns 48 de echipe, insa niciuna din Romania. continuă pe Online Sport

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League (14:00)

De la ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina tragerea la sorti a grupelor Europa League, faza a competitiei unde au ajuns 48 de echipe.

Europa League. Componenta grupelor din Liga Europa

Vineri a fost stabilita componenta grupelor Europa League. Pentru a doua oara in ultimii 15 ani Romania nu are nicio echipa in grupele cupelor europene. Componenta celor 12 grupe, stabilita dupa.

FCSB-RAPID VIENA ONLINE STREAM LIVE PRO TV VIDEO. Retur infernal pentru Steaua in Europa League

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Viena, Goran Djuricin, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca ar fi o greseala imensa ca formatia sa sa.

Europa League: FCSB a nvins Rapid Viena, scor 2-1, nsa a ratat calificarea / Vlad si gafa care lasa Romnia fara reprezentante n Europa

FCSB, vicecampioana Romaniei, a castigat cu scorul de 2-1 partida retur cu Rapid Viena, disputata joi pe Arena Nationala, insa nu a reusit sa se califice in grupele Europa League. Austriecii s-au impus in dubla mansa cu scorul general de 4-3 si au lasat Romania fara reprezentante in grupele competitiilor europene.

FCSB rateaza calificarea in Europa League. Portarul Vlad o ingroapa pe Steaua

Vicecampioana Romaniei, FCSB, a ratat calificarea in grupele Europa League la fotbal, joi seara, desi a invins formatia austriaca Rapid Viena cu scorul de 2-1 2-0), pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa.

Europa League: PAOK-ul lui Razvan Lucescu, n grupa cu Chelsea, Bate Borisov si Vidi FC - Nicio echipa din Romnia nu se mai afla n competitie

Vineri a avut loc tragerea la sorti a grupelor din Europa League, nume mari de pe Batranul Continent aflandu-se la startul competitiei AC Milan, Chelsea, Marseille, Lazio, Arsenal sau Villarreal). PAOK-ul antrenant de Razvan Lucescu face parte din aceeasi grupa cu cu Chelsea Anglia), Bate Borisov Belarus) si Vidi FC Ungaria). Intra in material pentru a vedea componenta tuturor grupelor din C2.

FCSB a invins Rapid Viena cu 2-1 de pe Arena Nationala! SCOR insuficient pentru CALIFICAREA in grupele UEFA Europa League

FCSB a invins joi seara Rapid Viena, cu scorul 2-1 in meciul din retur desfasurat pe Arena Nationala. Victoria a fost insuficienta pentru calificarea FCSB in grupele UEFA Europa League. Pentru.

FCSB a invins Rapid Viena cu 2-1 pe Arena Nationala! SCOR insuficient pentru CALIFICAREA in grupele UEFA Europa League

FCSB a invins joi seara Rapid Viena, cu scorul 2-1 in meciul din retur desfasurat pe Arena Nationala. Victoria a fost insuficienta pentru calificarea FCSB in grupele UEFA Europa League. Pentru.

Europa League: CFR Cluj (vs Dudelange) si FCSB (vs Rapid Viena) ncearca sa ntoarca soarta calificarii (Programul complet al serii)

Joi se va disputa returul play-off-ului Europa League, faza in care Romania are doua reprezentante: CFR Cluj si FCSB. Ambele echipe trebuie sa recupereze o diferenta de doua goluri pentru a se califica in grupele competitiei, dupa ce CFR Cluj a pierdut in Luxemburg impotriva celor de la Dudelange cu 2-0, iar FCSB a fost invinsa de Rapid Viena cu 3-1.

Asa am trait FCSB - Rapid Viena 2-1 (3-4 la general)

Am transmis live text in aceasta pagina returul dublei dintre FCSB si Rapid Viena. In tur a fost 3-1 pentru formatia austriaca. Miza e una uriasa: calificarea in grupele Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )