Libnet.ro
UNICEF

22:15

Componenta noului parlament dupa alegerile din 4 martie este aproape cunoscuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Componenta noului parlament dupa alegerile din 4 martie este aproape cunoscuta

La mai mult de o luna de la alegerile legislative din 4 martie si dupa infiintarea grupurilor parlamentare, componenta noului parlament italian Senatul si Camera Deputatilor) este in cele din urma cunoscuta, cu exceptia unui mandat de senator, care nu a fost inca atribuit, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook a inchis peste 270 de pagini si conturi administrate de o organizatie rusa ce se implica in alegerile din Occident

Mark Zuckerberg a anuntat inchiderea de catre Facebook a peste 270 de pagini si conturi administrate de organizatia rusa Internet Research Agency IRA) pentru inlatura implicarea acestora in alegerile.

Facebook a inchis 270 de pagini operate de o agentie rusa pentru a influenta alegerile din strainatate

Mark Zuckerberg, cofondatorul si directorul general al Facebook, a anuntat, marti seara, ca platforma online a inchis peste 270 de pagini si conturi false care erau operate de o agentie rusa in vederea influentarii alegerilor din diverse tari, relateaza News. ro.

DOLIU in lumea muzicala Romaneasca! Un important artist a murit, dupa 45 de ani dedicati scenei! Din pacate este vorba chiar despre...

Violonistul Dan Enasescu, membru al Filarmonicii George Enescu din 1972, s-a stins la varsta de 67 de ani. Filarmonica George Enescu anunta cu deosebita tristete disparitia exceptionalului.

Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce, joi, Tribunalul Bucuresti a anuntat retrimiterea dosarului Microsoft inapoi la DNA. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici,.

Primul MESAJ al lui Stefan Banica Jr. dupa iesirea din operatie: A fost vorba de...

Dupa ce Stefan Banica a ajuns de urgenta la spital, zilele trecute, fiind dus direct in sala de operatie, fanii artistului au fost extrem de ingrijorati. Scapat cu bine dupa o interventie chirurgicala.

Dosar penal dupa accidentul din salina Prahova. 17 turisti straini sunt inca internati in spital

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accide.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3291 seconds )