Libnet.ro
UNICEF

09:30

Componenta urnelor la tragerea la sorti a grupelor Euro 2016. Afla daca Romania poate intalni din nou nationala Ungariei

Adevărul Adevărul,
Componenta urnelor la tragerea la sorti a grupelor Euro 2016. Afla daca Romania poate intalni din nou nationala Ungariei

UEFA a dat publicitatii componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Euro 2016 si a trecut in revista variantele posibile inaintea aflarii ultimelor doua echipe calificate. continuă pe Adevărul

Tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016: Componenta urnelor

UEFA a publicat componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016, competitie care va fi gazduita de Franta in vara anului viitor.

Romania nu va putea intalni Ungaria in grupe la EURO 2016. Configuratia urnelor pentru tragerea la sorti

Calificarea Irlandei in detrimentul Bosniei-Hertegovina la turneul final EURO 2016 a facut ca Ungaria sa urce o treapta si sa ajunga in aceeasi urna valorica cu echipa Romaniei.

Italia - Romania 2-2 / Curaj si atitudine in drumul spre Euro 2016

Romania a inceput frumos campania de pregatire pentru Euro 2016, reusind un rezultat de egalitate, 2-2, cu nationala Italiei, pe Renato Dall'Ara din Bologna. Tricolorii au deschis repede scorul prin Bogdan Stancu min 7) care a profitat de o greseala mare a apararii italiene si a inscris cu un sut plasat. Italia a dominat categoric inceputul de repriza secunda reusind sa intoarca scorul prin Marchisio min 55-penalti) si Gabiadini min 66). Schimbarile facute de Iordanescu au impulsionat jocul tricolorilor pe final, Maxim a centrat, Chiriches a trimis perfect cu capul, Sirigu respinge, iar Florin Andone min 88) impinge mingea in plasa din 2 metri reusind primul sau gol la nationala. Superba atmosfera facuta de romani in tribune: Romania, Romania si Euro 2016 pare acum mai promitator.

Italia vs Romania (21:45) - Primul meci de pregatire pentru tricolori inainte de Euro 2016

Romania incepe in aceasta seara campania de pregatire pentru Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Italia, pe Renato Dall'Ara din Bologna, intr-o partida amicala. Meciul va incepe la ora 21:45 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro.

Baraj EURO 2016: Irlanda invinge Bosnia si merge la turneul final

Echipa Irlandei s-a calificat, luni seara, la turneul final EURO 2016 dupa ce a invins pe teren propriu, la Dublin, echipa Bosniei-Hertegovina.

Baraj EURO 2016: Ungaria, calificare dupa 44 de ani la Campionatul European

Nationala Ungariei, adversara Romaniei in grupa preliminara a EURO 2016, a devenit duminica a 21-a echipa calificata la turneul final din Franta.

Baraj EURO 2016: Ucraina bate Slovenia si are prima sansa la calificare

Ucraina a trecut, sambata seara, de Slovenia pe teren propria si se instaleaza in pozitia favoritei la calificarea la turneul final al EURO 2016.

VIDEO Baraje EURO 2016: final nebun de meci in Bosnia - Irlanda! Totul se decide la Dublin

Meciul dintre Bosnia si Irlanda a fost a doua partida a barajelor pentru calificarea la EURO 2016, dupa ce in primul meci Ungaria s-a impus in Norvegia.

EURO 2016 nu este in pericol de a fi anulat sau mutat in alta tara

Atentatele comise pe 13 noiembrie in sapte locuri din Paris au ridicat serioase semne de intrebare cu privire la capacitatea Frantei de a organiza in conditii de siguranta turneul final al Campionatului European din 2016.

Ungaria a castigat barajul cu Norvegia si s-a calificat la Euro 2016

Ungaria a invins, duminica seara, la Budapesta, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Norvegiei, in mansa secunda a barajului pentru Campionatul European, si s-a calificat la turneul final din 2016, anunta Mediafax. In tur, la Oslo, echipa Ungariei s-a impus cu scorul de 1-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )