Libnet.ro
UNICEF

01:05

Computerele din China se livreaza direct cu virus. Vezi ce a descoperit Microsoft

Antena3 Antena3,
Computerele din China se livreaza direct cu virus. Vezi ce a descoperit Microsoft

Cercetatorii Microsoft au descoperit ca mai multe calculatoare noi achizitionate din China se livreaza direct cu malware instalat in sistemul de operare. Microsoft a achizitionat 20 de calculatoare in diferite. continuă pe Antena3

Ce au in comun autostrada suspendata a primarului Oprescu, metroul din China si criza financiara

Primarul General, Sorin Oprescu, s-a intalnit in urma cu doua zile cu reprezentantii firmei de constructii China Communication Constructions Company Limited pentru a le prezenta proiectul inelului median autostrada suspendata) in vederea obtinerii unei finantari de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Intrucat nu sunt bani la bugetul local n. r. - bugetul primariei pe anul 2012 este de circa 1 miliard euro), edilul sef a declarat ca doreste sa faca autostrada suspendata in parteneriat public privat, urmand ca partenerul privat sa-si recupereze banii ulterior, nu se stie exact cum. Reprezentantii companiei au declarat ca vor analiza documentatia primita de la primarul Oprescu. Daca in Romania autoritatile inca mai spera ca marile proiecte gigant de infrastructura sa constituie un motor pentru economia aflata in criza, in China strategia s-a dovedit un esec acolo unde nu au existat proiectii economice solide. Guvernul si companiile private au pompat sume uriase in proiecte in dezvoltarea retelei de metrou, chiar si acolo unde nu era justificat, banii scosi din vanzarea biletelor nefiind suficienti nici macar pentru plata dobanzilor la credite. Rezultat: falimentul. Vezi cum s-au dus pe apa sambetei o investitie de sute de miliarde de euro si ce riscuri presupun proiectele gigant de infrastructura.

Euro a depasit din nou 4,5 lei. Vezi cursul BNR

Euro a depasit din nou 4,5 lei. BNR a cotat moneda europeana la 4,5073. Aceasta este cea mai mare valoare a euro din ultima luna. Stire in curs de actualizare.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )