Libnet.ro
UNICEF

13:15

Comuna din Iasi unde nimeni nu primeste ajutor social si nu exista someri

B1 B1,
Comuna din Iasi unde nimeni nu primeste ajutor social si nu exista someri

In comunaLetcani, din judetul Iasi, din cei 8. 000 de locuitori, niciunul nu primeste ajutor social si nu exista someri. Peste 100 de firme si-au dezvoltat aici afaceri, iar localnicii au avut. continuă pe B1

Adolescenta de 16 ani din Iasi, filmata in timpul partidelor de amor cu prietenul. Imaginile au ajuns pe retelele de socializare

Umilinte greu de imaginat a indurat o adolescenta din Iasi, filmata in timp ce facea sex. Imaginile ca-n filmele pentru adulti au fost publicate pe retelele de socializare de fostul iubit, dornic de r?.

Un primar din Iasi, ajuns la capatul rabdarii, ameninta ca isi va da foc in fata Guvernului

Un primar din Iasi, ajuns la capatul rabdarii, ameninta ca isi va da foc in fata Guvernului sau va cere sa fie eutanasiat din cauza ca se simte inutil in fata celor care l-au.

Scandal sexual la un liceu din Iasi! Profesorii o credeau cea mai cuminte din clasa pana cand au vazut acest film indecent

Scandal urias la o scoala din Iasi. O eleva de 16 ani a trecut prin momente de cosmar dupa ce fostul sau iubit le-a trimis profesorilor, dirigintelui si colegilor de clasa un filmulet cu ea.

Orasul din Romania unde locuitorii vor avea pubele cu cipuri si vor plati cat arunca la gunoi

Autoritatile din Mizil, judetul Prahova, lucreaza la un sistem unic in Romania privind colectarea gunoiului menajer. Fiecare pubela de la cele aproximativ 5. 000 de gospodarii va avea montat un cip,.

Bacalureat: Dupa ce a luat 3,70 la Istorie, un tanar din Iasi a obtinut dupa contestatie nota 10

Un absolvent al Colegiului National de Arta Octav Bancila Iasi, care a sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna, a reusit sa obtina nota 10 la Istorie, dupa ce inainte de contestatii a fost notat cu 3,70, relateaza Agerpres.

intr-o comuna din Olt se pot construi case doar cu acordul Ministerului Culturii. Un sat intreg se afla pe un urias sit arheologic

Locuitorii comunei Dobrosloveni din judetul Olt, care vor sa-si construiasca o casa, trebuie sa solicite avizul Ministerului Culturii, pentru ca un sat intreg se afla pe un sit arheologic ce se.

Hakuna Matata pe strazile din Iasi: Africanii care au participat la intalnirea Tinerilor Ortodocsi au facut ATMOSFERA (VIDEO)

Intre 1 si 4 septembrie a avut loc la Iasi intalnirea Tinerilor Ortodocsi, un eveniment in cadrul caruia tinerii sa identifice modele si sa traiasca experiente formatoare prin care sa.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, unde, acum trei ani, trei tinere au murit intr-un incendiu, condamnat la 10 ani de inchisoare

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, unde, in aprilie 2014, trei tinere si-au pierdut viata intr-un incendiu, a fost condamnat, miercuri, de Judecatoria Constanta la zece ani de inchisoare. Instanta a stabilit, de asemenea, si daune morale de peste sapte milioane de euro, scrie News. ro.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, unde trei tinere au murit intr-un incendiu, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, unde, in aprilie 2014, trei tinere si-au pierdut viata intr-un incendiu, a fost condamnat, miercuri, de Judecatoria Constanta la zece ani de inchisoare. Instanta a stabilit, de asemenea, si daune morale de peste sapte milioane de euro, scrie News. ro. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )