Libnet.ro
UNICEF

15:15

O comuna din Romania este inecata in duhoare. Oamenii sunt disperati

Antena3 Antena3,
O comuna din Romania este inecata in duhoare. Oamenii sunt disperati

De cateva luni, viata in Selimbar, una dintre cele mai bogate comune din Romania, a devenit un cosmar. Oamenii stau cu geamurile inchise la case din cauza aerului irespirabil si a mirosului care vine dinspre raul Cibin. continuă pe Antena3

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Au venit tocmai din Sri-Lanka si s-au angajat intr-o comuna din Romania. E incredibil ce a urmat - tot satul s-a revoltat!

Aproximativ 200 de localnici din comuna Ditrau s-au adunat miercuri, in fata primariei, nemultumiti ca o fabrica de paine din localitate a angajat doi muncitori din Sri-Lanka, oamenii sustinand ca le e teama ca la ei in comuna sa nu vina un val de migranti, care sa le impuna cultura lor si sa le puna in pericol siguranta.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Bomba biologica - SANGE CONTAMINAT de la sute de unitati sanitare din Romania, aruncat in sistemul de canalizare (FOTO)

BOMBA BIOLOGICA! Mii de litri de sange contaminat si alte deseuri infectioase de la sute de unitati sanitare din Romania sunt aruncate zilnic in sistemul de canalizare, potrivit deputatului USR Emanuel.

Aceasta este compania de stat din Romania cu zero realizari. in 3 ani, nu a facut absolut nimic

O companie de stat din Romania ar putea intra, in orice moment, in Cartea Recordurilor pentru ineficienta.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Ce trebuie sa faci daca ai simptome de gripa. Medicul Streinu-Cercel avertizeaza toti pacientii din Romania

Medicul Streinu-Cercel a explicat la Vorbeste Lumea, de la Pro Tv despre gripa, dar si despre coronavirus, virusul mortal care a speriat populatia din China, dar nu numai. Acesta a declarat ferm ca nu exista cazuri de coronavirus in Romania si a mai amintit de masurile care se impun pentru a ne feri de raceala .

Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare. Cu ce vedeta din Romania s-a pozat, dupa ce a fost acuzat de escrocherie

Il mai stii pe Axinte de la Vacanta Mare? Acesta s-a transformat total si s-a pozat cu o vedeta din Romania, nimeni alta decat celebra Maria Constantin. Imaginea a fost publicata pe contul de Instagram al frumoasei artiste. Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare Daca va intrebati ce mai face .

GATA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA CEA MARE!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Femeile din Romania, printre cele mai dezavantajate din Uniunea Europeana comparativ cu barbatii, potrivit Bancii Mondiale (FOTO)

Femeile din Romania nu beneficiaza chiar de toate drepturile de care beneficiaza si barbatii, ceea ce plaseaza tara noastra alaturi de Bulgaria care are acelasi punctaj) si totodata, la coada clasamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )