Libnet.ro
UNICEF

23:15

Comunicat de presa Bobby Paunescu:Eliminarea abuziva a unui candidat la alegerile prezidentiale de catre personalul auxiliar al AEPBEC (VIDEO)

B1 B1,
Comunicat de presa Bobby Paunescu:Eliminarea abuziva a unui candidat la alegerile prezidentiale de catre personalul auxiliar al AEPBEC (VIDEO)

Comunicat de presa Eliminarea abuziva a unui candidat la alegerile prezidentiale de catre personalul auxiliar al AEPBEC Neregulile in activitatea personalul tehnic auxiliar AEP de analiza a candidaturii . continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, furibund la adresa SNSPA: Avertizez sa nu se joace cu imaginea unui candidat la presedintie

Alexandru Cumpanasu precizeaza ca a colaborat cu SNSPA conform legii si transparent si avertizeaza institutia sa nu se joace cu imaginea unui candidat la alegerile prezidentiale. Colaborarea mea cu.

Alexandru Cumpanasu avertizeaza SNSPA sa nu se joace cu imaginea unui candidat la presedintie Muncesc de la 16 ani. Mi-am sacrificat viata pentru munca

Dupa ce conducerea SNSPA a anuntat ca a decis reverificarea legalitatii procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpanasu intr-un proiect al institutiei, unchiul Alexandrei avertizeaza Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative sa nu se joace cu imaginea unui candidat la Cotroceni si ii ameninta cu plangeri pe cei care ii afecteaza imaginea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )