Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comunitatea evreilor din Arad condamna declaratia lui Ilan Laufer: E nefondata, iresponsabila, de maxima gravitate

Adevărul Adevărul,
Comunitatea evreilor din Arad condamna declaratia lui Ilan Laufer: E nefondata, iresponsabila, de maxima gravitate

Comunitatea evreilor din Arad condamna cu fermitate, printr-un comunicat remis miercuri, declaratia lui Ilan Laufer, care-l acuza pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism. Presedintele Comunitatii Evreilor din Arad, Ionel Schlesinger, afirma ca declaratia lui Laufer este nefondata, iresponsabila, de maxima gravitate. continuă pe Adevărul

Comunitatea evreilor din Banat: Declaratia lui Laufer despre antisemitism este nefondata, iresponsabila, de maxima gravitate

Comunitatea Evreilor din Banat considera ca Ilan Laufer a facut o declaratie nefondata, iresponsabila, de maxima gravitate, acuzandu-l pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism, transmite corespondentul Mediafax.

Deputatul minoritatii evreilor din Romania, despre acuzatiile lui Ilan Laufer: Este grav cand arunci cuvinte fara sa ai proprietatea lor

Silviu Vexler, reprezentantul minoritatii evreiesti in Parlamentul Romaniei, a condamnat declaratiile lui Ilan Laufer in care acesta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat.

Basescu: Declaratia lui Ilan Laufer de la pupitrul cu nsemnele PSD, ngrozitoare. Opriti-va!

Traian Basescu spune ca declaratia lui Ilan Laufer privind antisemitismul lui Klaus Iohannis este ingrozitoare si ca Romania a devenit o tara sfasiata de batalii politice. Opriti-va! Ati mers prea departe!, scrie fostul presedinte pe Facebook.

Intelectualii specializati in ISTORIA EVREILOR condamna declaratiile lui Ilan Laufer: Fostul ministru face jocul unor forte antisemite. Este Iresponsabil!

Declaratiile lui Ilan Laufer despre Klaus Iohannis au starnit revolta si in mediul academic. Profesorul universitar Liviu Rotman, intelectual specializat in istoria evreilordin Romania, este de parere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2905 seconds )