Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comunitatile LGBT din intreaga lume felicita Romania pentru rezultatul de la refendum: Val de mesaje de lauda pentru boicotul de la urne (FOTO)

B1 B1,
Comunitatile LGBT din intreaga lume felicita Romania pentru rezultatul de la refendum: Val de mesaje de lauda pentru boicotul de la urne (FOTO)

Congratulations Romania este mesajul distribuit masiv in urma referendumului din acest weekend, invalidat din cauza absententei masive de la vot. Numeroase comunitati LGBT au distribuit imagini si mesaje in care. continuă pe B1

Comunitatile LGBT de peste tot felicita Romania pentru rezultatul de la refendum: Val de mesaje de lauda pentru boicotul de la urne (FOTO)

Congratulations Romania este mesajul distribuit masiv in urma referendumului din acest weekend, invalidat din cauza absententei masive de la vot. Numeroase comunitati LGBT au distribuit imagini si mesaje in care.

Femeile maratonului: Li s-a spus ca le va cadea uterul, dar au invins o lume misogina! Romania a fost implicata intr-un vot istoric

Se spunea ca interzicerea femeilor sa participe la maraton le-ar face bine, pentru ca daca ar fi fost lasate sa alerge picioarele le-ar fi crescut foarte mult in lungime, le-ar fi aparut mustata si par pe piept si uterul le-ar fi cazut!.

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )