Libnet.ro
UNICEF

08:15

Concediata din cauza unui gest eroic. A salvat copiii de la moarte si a platit cu propria slujba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Concediata din cauza unui gest eroic. A salvat copiii de la moarte si a platit cu propria slujba

Michelle Hammack, profesoara la o scoala din Florida, a fost concediata pentru a parasit sala de clasa cateva clipe pentru a stinge un incendiu dintr-o clasa alaturata, scrie antena3. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Concediata din cauza unui gest eroic. A salvat copiii de la moarte si a platit cu propria slujba

Michelle Hammack, profesoara la o scoala din Florida, a fost concediata pentru a parasit sala de clasa cateva clipe pentru a stinge un incendiu dintr-o clasa alaturata. Femeia a simtit ca ardea ceva, as.

Circulatie intrerupta pe DN1, la iesirea din Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este intrerupt pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier, in care a fost ranita o persoana, transmite Agerpres.

Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora

Traficul pe DN1 este blocat, la aceasta ora, in Baneasa, din cauza unui accident, in urma caruia o persoana a fost ranita.

Trafic blocat pe DN 7, la intrarea in judetul Valcea, din cauza unui accident rutier

Din primele informatii, in accident sunt implicate o dubita si un autoturism. Traficul este blocat in dreptul localitatii Caineni.

Doua tinere au ajuns in spital din cauza unui sofer imprudent din Iasi

Tinerele circulau regulamentar pe strada Domneasca, dar au avut ghinionul sa intalneasca un sofer iresponsabil din Iasi, care nu le-a acordat prioritate. in urma impactului, masina fetelor a ajuns intr-un copac. Si tinerele au ajuns la spital, dar cu rani usoare.

Caldura ucide. Zeci de oameni au murit din cauza caniculei, in Tokio

Zeci de persoane au murit si mii de persoane au fost spitalizate in Tokio din cauza caldurii excesive. Japonia se confrunta, din 6 iulie, cu o caldura inabusitoare, temperaturile depasind 35 de grade. in.

Peste 60 de persoane au murit la Tokyo din cauza caldurii excesive

Cel putin 62 de persoane au murit la Tokyo din cauza caldurii excesive care s. a instalat in Japonia la inceputul lunii iulie, informeaza AFP, citata de Mediafax. De aproximativ 20 de zile, temperatura depaseste.

Rapid, sanctionata cu penalitate de 5.000 de lei din cauza incidentelor cauzate de suporteri in prima etapa a Ligii 1

ClubulRapid Bucuresti a fost sanctionat de catre Comisia de Disciplina a LPF cu o penalitate de 5. 000 de lei, din cauza incidentelor cauzate de suporteri in prima etapa a Ligii 1, in partida cuFC.

SUA: Patru persoane au murit din cauza caniculei la New York

Patru persoane au murit din cauza caniculei care a afectat in ultimele zile New York-ul, transmite AFP. O femeie de 81 de ani si o alta de 83 de ani au murit sambata de hipotermie, la Manhattan, respectiv, la.

Canicula face victime in New York. Patru oameni au murit din cauza caldurii

Patru persoane in varsta au murit din cauza valului de caldura care a afectat in ultimele zile New York-ul, informeaza AFP. Printre victime se numara o femeie in varsta de 81 de ani si o alta de 83 de.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )