Libnet.ro
UNICEF

07:15

CONCEDIERI la Ford Craiova! Peste 20% dintre angajati isi vor pierde locul de munca

România Liberă România Liberă,
CONCEDIERI la Ford Craiova! Peste 20% dintre angajati isi vor pierde locul de munca

Peste 20% dintre angajatii uzinei auto Ford de la Craiova isi vor pierde locul de munca in urma unui program anuntat de constructorul american prin care personalul va fi redus cu 680 de angajati din totalul de aproximativ 3. continuă pe România Liberă

Ratele Prima Casa la garsoniere si la apartamentele cu doua camere sunt cu peste 20% mai mici fata de chiriile lunare

Rata lunara la garsonierele cumparate in Capitala prin programul Prima Casa ajunge, in medie, si cu peste 20% mai mica fata de chiria medie lunara, arata concluziile unui studiu remis azi redactiei.

Ford renunta la aproximativ 20% dintre angajati de la Craiova

Constructorul american Ford va renunta la 680 de angajati de la Craiova, din totalul de aproximativ 3. 200 de angajati ai uzinei, si lanseaza in acest scop un program de incetare voluntara a contractelor.

Power Clouds a investit peste 20 milioane dolari, in parcuri solare

Power Clouds a dezvoltat un proiect de peste 20 de milioane de dolari, in tara noastra, investind in construirea a cinci parcuri fotovoltaice.

Ford va renunta la 680 de angajati de la uzina din Craiova

Constructorul american Ford va renunta la 680 de angajati de la Craiova, din totalul de aproximativ 3. 200 de angajati ai uzinei, si lanseaza in acest scop un program de incetare voluntara a contractelor .

Ford va renunta la 680 de angajati de la uzina din Craiova

Constructorul american Ford va renunta la 680 de angajati de la Craiova, din totalul de aproximativ 3. 200 de angajati ai uzinei, si lanseaza in acest scop un program de incetare voluntara a contractelor individuale de munca, urmand sa efectueze.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )